Zondag
4 juni

Een muzikaal spektakel voor jong en oud

Zodra de zon opkomt, is het tijd voor de Zomerdienst aan het Meer. De afgelopen paar edities is dit uitgegroeid tot een geliefd onderdeel van het Zomerspektakel. Gedurende het middagprogramma kunnen kids genieten van een vol programma met toffe activiteiten en kan de uitdaging aangegaan worden bij de Obstacle Run. En natuurlijk ontbreekt muzikaal vertier ook niet. Jong en oud kunnen losgaan op muziek van Suzan & Freek, FLEMMING, Roxeanne Hazes, Nielson en Helemaal Top. En dat geheel gratis!

FLEMMING

16:15 uur

Roxeanne Hazes

17:45 uur

Nielson

19:15 uur

Suzan & Freek

20:45 uur

Helemaal Top

22:00 uur

Obstacle Run Alphen

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer organiseren we namelijk ook de Obstacle Run. De parcours bieden volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Durf jij de obstakels te trotseren?

Alle festival activiteiten

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer geniet je 3 dagen lang van een steengoede line-up met topartiesten. Maar er is meer! Op het voorterrein organiseren we verschillende activiteiten, kinderen van alle leeftijden vermaken zich met het kids entertainment, sportievelingen leven zich uit tijdens de Obstacle Run & de lekkerste versnaperingen en drankjes haal je bij de aanwezige horecagelegenheden. Genoeg te beleven dus!

Zomerdienst

Zodra de zon opkomt, is het tijd voor de Zomerdienst aan het Meer. De afgelopen paar edities is dit uitgegroeid tot een geliefd onderdeel van het Zomerspektakel.

Van 10.00u - 12.00u

Kids & Family

Zowel jonge als oudere kinderen kunnen zich uitleven op springkussens, stormbanen, de Tube Slide, in het reuzenrad, tijdens graffiti workshops, hele gave optredens, Obstacle Runs, Meet ’n Greets en nog veel meer.