FOOD & DRINKS

WAAR GA JIJ EEN HAPJE ETEN?

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen om een mooie variatie aan horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen acht horecagelegenheden voor heerlijke hapjes en drankjes: Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan. Waar ga jij een hapje eten?

De Dyck

Passie voor alles wat groeit en bloeit. Dat maakt eten bij de Dyck tot een ware culinaire belevenis. Genieten van smaakvolle producten geteeld op hun eigen akkers en moestuin.

Op het menu

Broodjes direct

Broodjes Direct levert vers belegde broodjes, wraps en nog veel meer in de regio Alphen aan den Rijn. Met ons top team staan wij van ma t/m vr voor je klaar. Zowel bezorgen als afhalen is mogelijk. Voor meer informatie: www.broodjesdirect.nl. Voor het Zomerspektakel hebben wij een speciaal menu samengesteld. Eet smakelijk!

Op het menu

Fizzi

Een prachtig concept van viswinkels met als motto; “Heerlijke kijk op vis”. Dat betekent vanaf de inkoop tot aan onze (uw) bereiding. Het inkopen van verse vis doen wij in eigen beheer. Zo bepalen wij zelf onze kwaliteit, en dat proeft u! Komt u ook een fizzi eten? Sea you!

Op het menu

Grand café eight

Grand Café Eight wil verrassen. De ene keer met een tongstrelend driegangendiner. De andere keer met een stijlvol geserveerd lunchmenu. En deze keer verrassen ze de bezoekers met een echte festivalkaart.

Op het menu

Sebastiaan Ijs

Voor het lekkerste ambachtelijk en vers bereid schepijs uit de hele omtrek moet je bij ijssalon Sebastiaan in de Van Nesstraat zijn. Ook rijden ze voor kleine of grote feestjes rond in hun ijs-Tuktuk en hebben ze ‘De echte Limburgse Vlaaien’ in allerlei smaken!

Op het menu

Loek van Vliet, keurslager

Loek en zijn collega’s laten tijdens het Zomerspektakel iedereen graag genieten van een heerlijk broodje hamburger van het Kaag en Braassemrund, een broodje warme beenham, een portie warme grillworst van het Livar varken en een broodje vegetarische hamburger uit eigen productie (nieuw).

Op het menu

Smooth Coffee

Smooth Coffee is opgezet door ‘Maestro dell’Espresso’ Pim Verbokkem. Hij heeft een oprechte en diepgaande passie voor koffie. Wij kunnen niet zonder zijn koffie tijdens het Zomerspektakel. 

Op het menu

Senzaa

Senzaa is de hotspot voor hippe events, fantastische bruiloften en alle andere mogelijke feestjes! Op deze fantastische plek waan je je even in het buitenland!

Op het menu