Obstacle run alphen

Let's get dirty!

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni. De parcoursen bieden volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Durf jij de obstakels te trotseren?

Afstanden

Komende editie biedt Obstacle Run Alphen maar liefst 3 afstanden aan, verdeeld over 2 dagen!

Zaterdag

De 12KM afstand bij Obstacle Run Alphen is terug van weggeweest! Deze afstand is voor echte kilometervreters en obstakel-fanaten. Schrijf je individueel in of meld in één keer een hele groep aan (vanaf 8 personen).

Voor de 12KM geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. De eerste startwave is om 11.00u. De laatste startwave is uiterlijk om 13.00u.

Zondag

Op zondag kun je bij Obstacle Run Alphen kiezen tussen de afstanden 4KM en 8KM. Loop jij met je familie of trommel je je vrienden op? Schrijf je individueel in, of juist in groepsverband.

Voor de 4KM geldt een minimumleeftijd van 6 jaar. Hieraan zit wel de voorwaarde dat deze afstand met ouder/begeleider wordt gelopen. De ouder/begeleider dient zich tegelijkertijd met het kind in te schrijven. Om als kind zelfstandig te lopen, dien je voor de 4KM minimaal 9 jaar oud te zijn.

Voor de 8KM geldt een minimumleeftijd van 8 jaar. Kinderen die op de dag van het evenement 8, 9 of 10 jaar oud zijn, moeten verplicht door een ouder/begeleider worden begeleid.

hoofd
sponsoren

& mede mogelijk gemaakt door

Play Video about Aftermovie Obstacle Run Alphen 2022

Nagenieten

We kijken niet alleen graag vooruit naar de komende editie van de Obstacle Run. We genieten ook graag nog even na van de vorige editie. Afgelopen editie was met recht spectaculair te noemen. Check hier de aftermovie en geniet met ons mee!

Vrijwilligers

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Wij vinden het supertof als je ons wil helpen, want zonder vrijwilligers is het evenement niet mogelijk. Voor scholieren en studenten kan een dag ‘vrijwilligen’ bij de Obstacle Run Alphen ook meetellen als ‘maatschappelijke stage’.

Maakt sporten jou hongerig?

Op zaterdag kun je na de Obstacle Run Alphen later op de dag terugkomen voor een heerlijk feestje. Vanaf 17.00u?? openen de deuren van het Zomerspektakel, om tot ’s avonds laat naar topartiesten te luisteren, te dansen en te genieten van de lekkerste drankjes en versnaperingen!

Op zondag kun je na de Obstacle Run Alphen diréct doorfeesten op het terrein van het Zomerspektakel. De line-up op zondag is volledig ingericht op families; extra leuk dus als je net sportief bezig bent geweest met elkaar. Daarnaast geniet je het hele weekend van heerlijke drankjes en de lekkerste versnaperingen!