Obstacle run alphen

Durf jij de obstakels te trotseren?

Een route door zand, water, modder en obstakels. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de Obstacle Run écht wat voor jou. Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer vindt dit sportieve evenement plaats op zondag 4 juni 2023. De parcours bieden volop uitdaging aan zowel de ongeoefende loper als de ervaren Obstacle Runner. Durf jij de obstakels te trotseren?

Afstanden

Je kunt kiezen tussen de afstanden 4km en 8km. Loop je met je family of trommel je je vrienden op? Je kunt je zowel individueel inschrijven als in groepsverband. Voor de 4km geldt een minimumleeftijd van 6 jaar. Hieraan zit wel de voorwaarde dat deze afstand met ouder/begeleider wordt gelopen. De ouder/begeleider dient zich tegelijkertijd met het kind in te schrijven. Om als kind zelfstandig te lopen, dien je voor de 4km minimaal 9 jaar oud te zijn. Voor de 8km geldt een minimumleeftijd van 8 jaar, waarbij kinderen die op de dag van het evenement 8, 9 of 10 jaar oud zijn verplicht door een ouder/begeleider begeleid moeten worden.

In totaal zullen er voor de 8km zo’n 40 obstakels moeten worden bedwongen. Voor de 4km zijn dat er ongeveer 25. Een behoorlijke uitdaging dus en een hele hoop fun tijdens de run die jij individueel of in teamverband kan afleggen!

Deelnemers zijn geen concurrenten van elkaar, maar helpen elkaar de obstakels te overwinnen.

Let op: de GGD heeft speciaal voor de Obstacle Run wat tips opgesteld om jezelf startklaar te maken. Bekijk ze hier >

hoofd
sponsoren

& mede mogelijk gemaakt door

Play Video about Aftermovie Obstacle Run Alphen 2022

Nagenieten

We kijken niet alleen graag vooruit naar de komende editie van de Obstacle Run. We genieten ook graag nog even na van de vorige editie. Afgelopen editie was met recht spectaculair te noemen. Check hier de aftermovie en geniet met ons mee!

Vrijwiligers

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zondag 4 juni 2023 en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken. 

Wij vinden het supertof als je ons wilt helpen tijdens het evenement, want zonder vrijwilligers is het niet mogelijk. Voor scholieren en studenten kan een dag vrijwilligen bij de Obstacle Run Alphen ook meetellen als ‘maatschappelijke stage’. 

Maakt sporten jou hongerig?

Ben je klaar met de Obstacle Run? Op het terrein van Zomerspektakel kun je lekker doorfeesten tot ‘s avonds laat met optredens van o.a. FLEMMING, Roxeanne Hazes, Nielson, Suzan & Freek en Helemaal Top en geniet je van de lekkerste versnaperingen.