skip to Main Content

De inspirerende zondagmorgen van het Zomerspektakel…

Na alle muzikale hoogtepunten van vrijdag- en zaterdagavond en vóór aanvang van de Obstacle Run is er op zondagochtend op het Zomerspektakel tijd voor bezinning en inspiratie.

Ook in 2019 zal de Zomerdienst aan het Meer weer zorgen voor een zinvolle invulling van de zondagmorgen – een gevarieerd programma met veel muziek, zang en een aansprekende, christelijke boodschap voor iedereen.

In 2017 was de Zomerdienst aan het Meer (toen Pinksterfeest genoemd) voor het eerst dé zondagmorgen invulling op het Zomerspektakel. Het bleek een schot in de roos: van ruim 4.500 in 2017 steeg het bezoekersaantal naar meer dan 5.500 in 2018! 

De Zomerdienst aan het Meer combineert landelijk bekende artiesten zoals Pearl Joan (the Voice of Holland) en Tommie Christiaan (The Passion) met bijzondere elementen zoals unieke zandtekeningen van De Zandtovenaar of Spoken Word poetry. Daarnaast wordt de muziek en zang verzorgd door een professionele band met Alphense muzikanten. Lokale voorgangers verzorgen samen met een bekende spreker de presentatie en een inspirerende meditatie.

De Zomerdienst aan het Meer wordt mede mogelijk gemaakt door de support van ruim 18 kerken uit Alphen aan den Rijn en omgeving.

Binnenkort volgt meer informatie over de artiesten en sprekers die invulling zullen geven aan de Zomerdienst aan het Meer 2019!

2017
Thema ‘Pinksterfeest – omzien naar elkaar’
4500 bezoekers
10 organiserende kerken
Pearl Joan (finalist The Voice 2015)
Rikko Voorberg (pop-up dominee)
Zandtovenaar

2018
Thema ‘Roep om Rust’
5500 bezoekers
18 organiserende kerken
Tommie Christiaan (Jezus in The Passion 2018)
Arjen Ten Brinke (landelijk bekend spreker)
Zandprinses

Voor meer informatie en updates: volg onze Facebookpagina

 

 

 

×