Vrijdagavond
2 juni

Een steengoede line-up met topartiesten

Op vrijdag 2 juni 2023 starten we met BLØF, die met ‘Zoutelande’ de beach vibe het festival in blaast. Daarna gaan we ‘pompen’ met ‘the Crane’, Kraantje Pappie. Vervolgens is het de beurt aan Chef’Special om het podium te rocken. We sluiten de avond op spectaculaire wijze af met een giga gave show van The Dirty Daddies.

BLØF

17:45 uur

Kraantje Pappie

19:30 uur

Chef' Special

21:00 uur

The Dirty Daddies

22:50 uur

Alle festival activiteiten

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer geniet je 3 dagen lang van een steengoede line-up met topartiesten. Maar er is meer! Tussen de optredens door haal je de lekkerste versnaperingen en drankjes bij de aanwezige horecagelegenheden. En als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een spectaculaire vuurwerkshow. Genoeg te beleven dus!

Food & Drinks

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen om een mooie variatie aan horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen acht horecagelegenheden voor heerlijke hapjes en drankjes: Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan. Waar ga jij een hapje eten?

Dit feest wil je niet missen...