Zaterdagavond wordt een echte feestavond bij het Zomerspektakel

Voor zaterdag 1 juni heeft het Zomerspektakel aan het Meer een spectaculaire line-up neer weten te zetten. Het belooft een geweldige feestavond te worden. En dat past helemaal bij deze jubileumeditie. Voorzitter Stanley de Looze: “Maak je klaar voor een avond volop springen, swingen en meezingen.”

Op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni is het weer tijd voor het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken: het Zomerspektakel aan het Meer. In 2024 is het de 10e keer dat het evenemententerrein bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn omgetoverd wordt tot een bruisend festivalterrein voor het Zomerspektakel. Voor de zaterdag heeft de organisatie weer een steengoede line-up weten te strikken.

De hele avond feest op de Main Stage

Yellow – A Tribute to Coldplay | Proost! | Xander & Friends

Op zaterdag 1 juni staat het Zomerspektakel in het teken van feest. “We trappen de zaterdag af met Yellow – A Tribute to Coldplay. Deze groep door de wol geverfde muzikanten brengt een knallende show met de energie en sound van Coldplay naar het Zomerspektakel. Daarna is het tijd voor PROOST! Zij toveren het Zomerspektakel binnen 1 minuut om tot de gezelligste kroeg van Nederland. Dat wordt zingen alsof je leven ervan afhangt en springen tot je benen je niet meer kunnen dragen.”

’s Avonds kun je weer heel hard meezingen met Xander & Friends. “Als vriend van het evenement maakt Xander de Buisonjé er altijd één groot feest van. Dit jaar doet hij dat samen met OG3NE, Daya Hendrix, Jan Smit, Brainpower, Wolter Kroes, BENR, Peter Koelewijn en Ruth Jacott”, vertelt Stanley. “Als bezoeker proef je het enthousiasme van de artiesten. De combinatie van energie, vrolijkheid en muzikaliteit zorgt ervoor dat je de avond dansend en meezingend doorbrengt. Dat wordt dus zonder twijfel weer genieten!”

Artiesten op de andere podia

ADELE Project | The Naked Truth | Tim Dawn | No Harm | Silent Bingo van Huub Hangop | DJ Stage

Komende editie valt er ook weer een hoop te beleven op het voorterrein van het Zomerspektakel. “De extra podia op het voorterrein waren afgelopen editie een groot succes. En ook tijdens de jubileumeditie gaan we weer voor de complete festivalbeleving. Zo verwelkomen we twee acts met een Alphens tintje: ADELE Project en No Harm. Daarnaast kun je genieten van singer songwriter Tim Dawn en van The Naked Truth, de unplugged Golden Earring tribute band. Huub Hangop is ook weer van de partij met de silent bingo, en je kunt helemaal losgaan bij de aparte DJ stage. Zo garanderen we een fantastische dag voor iedereen!”

Koop je tickets online*

In 2024 geldt er een nieuwe toegangsregeling voor de zaterdag en de zondag: voor toegang tot het festivalterrein dien je vooraf een ticket te kopen. Je tickets koop je vanaf dinsdag 5 maart om 18:00 uur via zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Let op! Heb je al een ticket gekocht voor de vrijdag? Of ga je nog een ticket kopen voor de vrijdag? Dan kun je op de zaterdag én zondag gratis naar binnen. Na aankoop van tickets voor de vrijdag krijg je een gratis ticket toegestuurd voor de zaterdag en zondag.

Vrijdag 31 mei                   € 47,50
Zaterdag 1 juni                  € 17,50
Zondag 2 juni                    € 17,50
Combiticket 1 en 2 juni     € 32,50

*Met deze nieuwe regeling voor de ticketverkoop vervalt de oude regeling waarbij de ticketverkoop in 3 fases plaatsvindt. Kinderen tot en met 14 jaar mogen op zaterdag en zondag gratis naar binnen. De hierboven genoemde ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 administratie- en transactiekosten.

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2024? Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl, meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de social media kanalen in de gaten.