zaterdagavond
3 juni

hard meezingen met xander & friends

Op zaterdag 3 juni wordt het weer een avond heel hard meezingen met Xander & Friends. Als vriend van het evenement maakt Xander de Buisonjé er altijd één groot feest van, samen met vele andere artiesten. Als bezoeker proef je het enthousiasme van de artiesten die op het podium staan. De combinatie van energie, vrolijkheid en muzikaliteit zorgt ervoor dat je de avond dansend en meezingend doorbrengt. Dat wordt weer genieten dus!

Earth Wind & Fires

16:45 uur

Waterproof Shampoo

18:30 uur

Xander & Friends

20:15 uur

Berget Lewis

20:15 uur

Daya Hendrix

20:15 uur

BENR

20:15 uur

Belle Perez

20:15 uur

Danny de Munk

20:15 uur

Emma Heesters

20:15 uur

Brainpower

20:15 uur

Nol Havens
(VOF de Kunst)

20:15 uur

Erik Mesie
(Toontje Lager)

20:15 uur

Jacques Herb

20:15 uur

Alle festival activiteiten

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer geniet je 3 dagen lang van een steengoede line-up met topartiesten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, gaat het terrein deze editie vanaf 16:00 uur open op zaterdag. Maar de beleving is er niet minder om! Op het voorterrein organiseren we verschillende activiteiten & de lekkerste versnaperingen en drankjes haal je bij de aanwezige horecagelegenheden. Genoeg te beleven dus!

Food & Drinks

Het is natuurlijk geen Zomerspektakel zonder horeca. Drie dagen feest vragen om een mooie variatie aan horecagelegenheden waar je een lekkere versnapering kunt halen. Vanuit de tenten, verspreid over het evenemententerrein, zorgen acht horecagelegenheden voor heerlijke hapjes en drankjes: Broodjes Direct, De Dyck, Grand Café Eight, Loek van Vliet, Senzaa, Smooth Coffee, viswinkel Fizzi en IJssalon Sebastiaan. Waar ga jij een hapje eten?