Unieke prijsvraag: bedenk de naam voor het feestelijke intermezzo en win 2 tickets voor het Zomerspektakel

Het Zomerspektakel aan het Meer keert terug in 2024, en hoe! Binnenkort presenteert de organisatie de volledige line-up voor de jubileumeditie. Maar eerst doen ze een beroep op jouw creativiteit. Bedenk jij de nieuwe naam voor het feestelijke intermezzo? Dan win je 2 GRATIS tickets voor de vrijdag van het Zomerspektakel!

Nieuw: een feestelijk intermezzo

In 2024 vindt het Zomerspektakel aan het Meer plaats op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024. Op de vrijdagavond komt het Zomerspektakel met een nieuw concept, wat al voorzichtig geïntroduceerd werd tijdens de vorige editie. “Tussen 2 acts door ging het publiek helemaal los op de muziek die de DJ draaide. Hier geven we in 2024 een gevolg aan”, zegt voorzitter Stanley de Looze.

Hij vervolgt: “Het wordt een feestelijk intermezzo, een bruisend feest der herkenning waar de muziek nooit stopt en je voeten niet stil kunnen staan. Een uur lang van links naar rechts, losgaan op guilty pleasures en meezingen met klassiekers en nieuwe hits. We kunnen overigens nu al verklappen dat we grootser uitpakken dan alleen muziek van een DJ. Alles wordt uit de kast getrokken zodat jij helemaal ongegeneerd uit je plaat kan gaan!“

Bedenk jij de nieuwe naam?

En nu komt het leuke gedeelte – het Zomerspektakel daagt JOU uit om de naam voor dit feestelijke intermezzo te bedenken! Wees creatief, wees origineel, en wie weet zie jij jouw bedenksel straks schitteren in de officiële line-up van het Zomerspektakel aan het Meer 2024.

Zo doe je mee:

  1. Brainstorm erop los en bedenk een creatieve en pakkende naam voor het feestelijke intermezzo.
  2. Geef vóór maandag 11 december jouw suggestie door als reactie op social media.
  3. Duimen maar!

Kiest de organisatie voor jouw naam? Dan ontvang je 2 GRATIS tickets voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer 2024. En niet te vergeten: je maakt onderdeel uit van de festivalgeschiedenis!

De bekendmaking van de nieuwe naam en de gelukkige winnaar, maakt het Zomerspektakel bekend een dag na het verstrijken van de datum voor de prijsvraag. De winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht over de 2 gewonnen tickets.

Winnaar

Karl Reatsch heeft gewonnen met zijn inzending ‘Shake the Lake’. De winnaar heeft hierover bericht ontvangen. 

Bekendmaking line-up

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wie het Zomerspektakel heeft weten te strikken voor de jubileumeditie? Gelukkig hoef je niet veel langer meer in spanning te zitten. Op donderdag 14 december maakt de organisatie namelijk de volledige line-up van het festival bekend! Houd de social media kanalen van het Zomerspektakel en Alphens.nl die dag dus goed in de gaten.