Tickets exclusieve voorverkoop Zomerspektakel aan het Meer 2024 volledig uitverkocht

Maandagavond ging de exclusieve voorverkoop van het Zomerspektakel aan het Meer 2024 van start. Wie nu nog niet heeft geprofiteerd van deze scherp geprijsde tickets, grijpt mis. Alle 1.000 tickets zijn namelijk binnen vier dagen al uitverkocht.

Op 31 mei, 1 en 2 juni vindt een nieuwe editie plaats van het Zomerspektakel aan het Meer. Een jubileumeditie, want het evenement wordt in 2024 voor de tiende keer georganiseerd. “Dat moeten we natuurlijk goed vieren. We willen er daarom ook zeker nog een schepje bovenop doen”, zegt Stanley de Looze, voorzitter van het Zomerspektakel.

De organisatie van het Zomerspektakel haalt alles uit de kast om van deze jubileumeditie één groot feest te maken. Vanaf volgende maand gaat de organisatie weer volop in gesprek met artiesten. “We zetten natuurlijk alles op alles om ook in 2024 weer een heel weekend lang een steengoede line-up neer te zetten. En die extra podia? Dat was dit jaar een onwijs succes, dus de kans is groot dat deze volgende editie terugkeren.”

Alle ‘Earliest bird tickets’ uitverkocht

Vooruitlopend op de bekendmaking van de line-up en de start van de reguliere ticketverkoop voor vrijdagavond 31 mei 2024, gingen afgelopen maandagavond al 1.000 tickets in de exclusieve voorverkoop voor een prijs van slechts € 39,95. En dat bleek een succes. In vier dagen tijd zijn deze ‘Earliest bird tickets’ allemaal uitverkocht.

“Aan alle festivalgangers die al een ticket hebben gescoord: bedankt voor jullie support!”, zegt De Looze. “Als organisatie zijn we buitengewoon trots op hoe het evenement zich in tien jaar tijd heeft ontwikkeld. Het geeft ons daarom onwijs veel energie om te zien dat het Zomerspektakel ook zo leeft bij jullie. En niet te vergeten: het geeft ons alleen nog maar meer reden om vol enthousiasme aan de slag te gaan met het maken van plannen voor de jubileumeditie in 2024!”

Vragen en informatie

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2024? Houd zomerspektakelaanhetmeer.nl en alle social media kanalen in de gaten & meld je aan voor de nieuwsbrief.