Organisatie Zomerspektakel levert schoon evenemententerrein op aan Gemeente

Afgelopen weekend vond het Zomerspektakel aan het Meer plaats op het evenemententerrein aan de Zegerplas. In slechts een paar dagen tijd is het volledig afgebouwd en het terrein opgeruimd. Vrijdag leverde de organisatie een brandschoon terrein op aan de Gemeente.

Bijna 70.000 bezoekers bezochten afgelopen weekend het Zomerspektakel aan het Meer. Door het mooie weer, de fantastische optredens en de goede organisatie werd het weer een geslaagd festival. De organisatie noemt het ‘de beste editie tot nu toe’. Bij het organiseren van het festival hoort echter ook het afbouwen en het opruimen. Hier werd maandagochtend al vroeg mee begonnen.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

schoon zomerspektakel 2.jpeg

Maatregelen

Eerder liet de organisatie weten verschillende maatregelen te nemen om de verspreiding van afval zo veel mogelijk te beperken. Zo werden er voldoende vuilnisbakken op en om het terrein neergezet en plaatste de organisatie hekken, podia en tenten om te voorkomen dat vuilnis weg zou waaien.

Verder heeft de organisatie deze week ruim de tijd genomen om het evenemententerrein op te ruimen. “Zo’n prachtig natuurgebied moet je natuurlijk met respect behandelen, dus we hebben het gehele gebied rondom ons terrein flink schoongeboend”, vertelt de organisatie. “Precies op tijd voor het heerlijke weer van dit weekend!”