Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2023 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over 1,5 week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 2 juni af met BLØF, Kraantje Pappie, Chef’Special en The Dirty Daddies.

Op 2, 3 en 4 juni is het tijd voor de negende editie van het Zomerspektakel aan het Meer, met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. Een heel weekend lang geniet jij als bezoeker van een steengoede line-up met topartiesten, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Kortom: drie dagen feest voor jong en oud.

Opbouw is begonnen

Voordat al die duizenden bezoekers kunnen genieten van het Zomerspektakel, moet eerst het evenemententerrein klaar worden gemaakt. “Denk onder meer aan de houten ondervloer van 5.000 m2, het hoofdpodium, de dertig tenten voor de horeca, de backstage, het voorterrein, en alle infrastructuur rondom het festival”, zegt voorzitter Stanley de Looze.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Kortom: er gaat nog heel wat werk aan vooraf voordat jij kunt feesten op het evenemententerrein aan De Bijlen. “Om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is voor de opening van het terrein op vrijdag 2 juni om 16:00 uur, zijn we maandagochtend al van start gegaan met de opbouw.”

Line-up vrijdag 2 juni

Op het podium zien we allemaal bekende gezichten terug. “Vrijdag 2 juni starten we met BLØF, die met Zoutelande de beach vibe het festival in blaast. Daarna gaan we ‘pompen’ met ‘the Crane’, Kraantje Pappie. Vervolgens is het de beurt aan Chef’Special om het podium te rocken. Met hits als Amigo en Afraid of the Dark moet dat helemaal goedkomen. We sluiten af met een giga gave show van The Dirty Daddies. Vorig jaar zorgden zij voor een spectaculaire afsluiting op een regenachtige zondagavond. Deze zevenkoppige hitmachine gaat het publiek dit keer opnieuw omverblazen!”

Heb je nog geen tickets voor vrijdag 2 juni? Voorkom dat je misgrijpt! Inmiddels is 80% van de tickets verkocht.