Keukenwarenhuis.nl als trotse hoofdsponsor

Keukenwarenhuis.nl is supertrots om als hoofdsponsor aanwezig te zijn tijdens het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Run

Mark Verkerk, eigenaar van Keukenwarenhuis.nl: “Dit is één van de grootste evenementen van Alphen aan den Rijn en omgeving, alwaar veel van onze klanten vandaan komen. Het Zomerspektakel is voor ons daarom een unieke kans om ons extra te presenteren. We zijn dan ook supertrots om als hoofdsponsor bij dit evenement aanwezig te zijn.” Rianne Verkerk: “Echt superleuk, vooral omdat ik jaren mee heb gedaan en vrijwilligster ben geweest van de Obstacle Run.”

Over Keukenwarenhuis.nl

Het familiebedrijf, met zijn roots in Ter Aar en Alphen aan den Rijn, specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens, rechtstreeks uit Duitsland. De keukens worden voor Half Geld verkocht, inclusief de apparatuur tegen onze internetprijzen. Alles wordt voor jou geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar! Ook is Keukenwarenhuis.nl de enige die 1.000 luxe keukens uit voorraad kan leveren. 12 tot 16 weken wachten behoort nu echt tot het verleden.

Trotse hoofdsponsor

Stanley de Looze vertelt: “Als voorzitter van het Zomerspektakel ben ik heel trots dat Keukenwarenhuis.nl onze hoofdsponsor is geworden, zeker ook omdat Keukenwarenhuis.nl een betrokken sponsor is die ook weer een belangrijke bijdrage kan leveren.” Ricardo van den Belt, bestuurslid en organisator van de Obstacle Run, vindt in de familie Verkerk een betrokken partij, die de afgelopen jaren ook zelf sportief aanwezig was. Het sponsorcontract is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Koop je tickets

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023. Mocht je nog geen kaartje hebben voor de vrijdagavond, bestel deze dan gemakkelijk via de knop hieronder. Je kunt je ook nog inschrijven voor de Obstacle Run op 4 juni!