Exclusieve voorverkoop Zomerspektakel aan het Meer 2024: slechts 1.000 tickets beschikbaar

Ben jij ook nog aan het nagenieten van het Zomerspektakel aan het Meer? Zet de data voor volgend jaar dan maar vast in je agenda: op 31 mei, 1 en 2 juni is het tijd voor de tiende editie van het festival. Deze jubileumeditie viert de organisatie met een exclusieve voorverkoop!

De afgelopen editie van het Zomerspektakel aan het Meer was er weer één voor in de boeken. “Alle drie de dagen samen hebben we zo’n 70.000 bezoekers op ons terrein mogen verwelkomen. Niet gek, want het was perfect festivalweer. Vooral de zondag was populair, toen bezochten maar liefst 40.000 mensen ons evenement“, zo blikt Stanley de Looze, voorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer, trots terug. “En niet te vergeten: de vrijdagavond was uitverkocht. Daar waren we enorm blij mee.”

Jubileumeditie in 2024

Op 31 mei, 1 en 2 juni vindt een nieuwe editie plaats van het Zomerspektakel aan het Meer. Een jubileumeditie, want het evenement wordt in 2024 voor de tiende keer georganiseerd. “Dat moeten we natuurlijk goed vieren. We willen er daarom ook zeker nog een schepje bovenop doen. Volgende maand gaan we weer volop in gesprek met artiesten. We zetten natuurlijk alles op alles om ook in 2024 weer een heel weekend lang een steengoede line-up neer te zetten. En die extra podia? Dat was dit jaar een onwijs succes, dus de kans is groot dat deze volgende editie terugkeren.”

Exclusieve voorverkoop

Heb je het de afgelopen editie ontzettend naar je zin gehad en wil je nu al met de voorpret beginnen? Of heb je afgelopen editie juist alle gezelligheid gemist en wil je voorkomen dat dit volgend jaar weer het geval is? Vanaf nu gaat de exclusieve voorverkoop van start voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer 2024.

In de exclusieve voorverkoop betaal je slechts € 39,95 per ticket. Let op: er zijn slechts 1.000 tickets beschikbaar in de exclusieve voorverkoop. Wacht je met je ticket kopen, bijvoorbeeld totdat de line-up bekend is? Dan kun je niet meer profiteren van deze voordelige ticketprijs. Grijp dus snel je kans!

Koop direct je tickets >

De definitieve ticketprijzen voor de Early Bird en reguliere ticketverkoop worden op een later moment bekendgemaakt.

Nagenieten met de aftermovie

Kijk je net als de organisatie niet alleen graag vooruit naar de komende editie, maar ook naar de afgelopen editie van het Zomerspektakel aan het Meer? Dat kan! Check hieronder de aftermovie van de spectaculaire negende editie van het Zomerspektakel en geniet nog even mee!