skip to Main Content

Zomerspektakel steunt goede doelen hele jaar door

Al een aantal jaar liet Zomerspektakel het Alphense publiek bepalen welk goed doel het Zomerspektakel aan het Meer zou steunen. Bestuursvoorzitter Stanley de Looze: “Dit jaar kunnen goede doelen het hele jaar door zich melden. Wij bepalen dan welke daarvan we steunen. We zijn als team nauw betrokken bij de Alphense gemeenschap en weten inmiddels wat bij ons past en ook welk doel het volgens ons hard nodig heeft.”

Spelregels indienen goed doel
Stanley: “Je kan een goed doel indienen via onze facebookpagina www.facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer of via het mailadres van Zomerspektakel aan het Meer info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. We willen dan wel graag weten waarom juist dat goede doel onze steun verdient. Daarbij vinden we het belangrijk dat een goed doel lokaal of regionaal gericht is. Iedereen mag een goed doel aanmelden. Een organisatie hoeft dus niet alleen zichzelf aan te melden, maar mag ook voorgedragen worden door anderen.”

Voorgaande jaren
Stanley: “In de afgelopen jaren reserveerde we € 1,- per verkocht kaartje van de vrijdagavond voor het goede doel en hadden we, vaak samen met de Alphense inwoners, vooraf bepaald naar welk goed doel het uiteindelijke bedrag zou gaan. Nu willen we dat graag anders doen door niet alleen aandacht te geven aan goede doelen tijdens de kaartverkoop en na het evenement. We willen een stichting zijn waar goede doelen het hele jaar door aan kunnen kloppen voor een bijdrage. Binnen het bestuur behandelen we deze verzoeken en bepalen we wie we steunen en voor welk bedrag. In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie doelen mogen steunen zoals SamenLoop voor Hoop, SamenhuiS, de Alphense kinderboerderij, Ik kook voor jou, Spinning Wheel, de Jostiband, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte kind (NSGK) en Kika. We zullen ongetwijfeld doelen steunen die passen bij onze voorgaande doelen.”

Kaartverkoop
De kaartverkoop van de vrijdagavondtickets start op zaterdagmorgen 26 januari om 07.00 uur bij de fysieke verkooppunten. In tegenstelling tot eerder berichten start de online kaartverkoop om 09.00 uur op deze site en via www.Alphens.nl. Alleen via de fysieke verkooppunten kun je Early Bird-tickets verkrijgen. Ieder verkooppunt heeft 50 sets van deze tickets beschikbaar. Dit betekent voor de vroege vogels 4 tickets halen en 3 betalen. De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet’s Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De Early Bird tickets zijn niet online te verkrijgen. De kaarten worden voor de derde keer op rij aangeboden voor slechts 36 euro per stuk inclusief administratiekosten.

Foto: Maaike en Jilles van het Spinning Wheel dat Zomerspektakel steunde in 2015