skip to Main Content

Zomerspektakel sluit maandag 5 juni ‘Lazy’ af

Zoals iedere editie staat de laatste dag van het Zomerspektakel in het teken van ‘Lazy’. In dit geval een ’Lazy Monday’ op maandag 5 juni. Vanaf 11.00 uur is het terrein open. De Ibizamarkt, samen georganiseerd met Hip & Happy Events, bepaalt deze dag vanaf 12.00 uur mede de sfeer met wel 50 tot 70 deelnemers. Heerlijk flaneren en genieten van diverse activiteiten, Spaanse producten en Lazy muziek.

Nineke de Graaff, mede verantwoordelijk voor de muziek: “Op maandag is de diversiteit aan muziek echt hoog. Van de huisband van het tv programma DINO tot aan een DJ die inmiddels furore heeft gemaakt tijdens liveoptredens en ‘The Voice of Holland’. Echt een fantastische dag om heerlijk te relaxen en bij te komen van de afgelopen dagen Zomerspektakel.”

Wie treden er op?
Naast flaneren over de Ibiza-markt en genieten van diverse activiteiten op het terrein van Zomerspektakel of van hetgeen de horeca te bieden heeft, kun je maandag ook genieten van verschillende artiesten. Om 14.45 uur treden Kraak en Smaak met band op. Sinds hun debuutalbum ‘Boogie Angst’ spelen zij volop mee in de nationale en internationale live scene. Afgelopen lente kwam de single ‘All I Want Is You’ uit. Vervolgens pakt om 16.30 uur Haevn het podium met hun eerste single ‘Finding Out More’. De band verraste op festivals als Concert at SEA en Appelpop. Mr. Saxo-B is een entertainer pur sang. Hij speelt met zijn saxofoon zowel nationaal als internationaal mee met DJ’S uit het binnen- en buitenland. The Re:freshed Orchestra speelt om 18.30 uur. Zij zijn bekend als DE huisband bij het tv-programma DINO en begon haar carrière in 2011 met het organiseren van tributes aan verschillende helden als Quincy Jones, Nina Simone, J Dilla, Fela Kuti, Gil Scott-Heron, Sly & the Family Stone, The Wu-Tang Clan, Guru en Jay Z. Om vervolgens hun eerste album ‘Re:Encore’ te produceren. En natuurlijk ook DJ Vincent Vilouca. Hij speelt tussen de diverse optreden door. Zijn handelsmerk is vooral Deep house, Deep Techno, Tech house en Minimal techno. De combinatie van een krachtige soulvolle stem, 20 jaar ervaring op live podia en zijn DJ skills, levert een unieke muzikale live DJ act op. En vergeet vooral zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’ niet.

Ibizamarkt
De Ibiza-markt, is op maandag van 12.00 tot 18.00 uur en is geïnspireerd op de hippiemarkten van het eiland Ibiza. Door het organiseren van Ibiza-markten op centrale plekken in Nederland, brengt Hip & Happy events het Ibiza-gevoel naar de locaties die tot op heden werden overgeslagen. En zo bleek de combinatie Zomerspektakel en Hip & Happy Events gauw gemaakt. Op de Ibiza-markt van maandag 5 juni kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten in de stijl van Ibiza, zoals lifestyle, fashion, sieraden en beauty. Met wel 50 tot 70 kramen tijdens het Zomerspektakel zal het aanbod exclusief genoeg zijn en krijgen bezoekers ook te maken met een stukje Ibiza-beleving. Er zijn dan ook deelnemers aanwezig die de kunst van het handlezen, tarot readings, henna en bodypaint beheersen. Meer weten over de Ibiza-markten, bekijk dan eens www.facebook.com/hipandhappyevents.

 

Fotograaf Re:freshed Orchestra: Sharq Fotografie