skip to Main Content

Zomerspektakel sluit af met geweldige artiesten

“Met de Edwin Evers Band als afsluiter op zondagavond 9 juni weten we vast de heupen los te gooien”, vertelt een enthousiaste Arvid Hendriks van de entertainmentcommissie. Op die avond staan er nog meer grootheden op het podium, zoals Davina Michelle en Nielson. En wat is een feestje zonder Helemaal Top.

Fantastische nummers op het podium
Dat Davina Michelle live haar nummers goed neer kan zetten bleek deze Koningsdag wel bij 538 in Breda. Arvid: “Echt supergaaf dat ze ook op ons evenement staat.” Davina Michelle werd vooral bekend tijdens het programma ‘Beste Zangers’ (2018) waar ze het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria zong. Het bleek een record brekende nummer 1 hit te zijn. Inmiddels heeft ze ook haar eerste single ‘Skyward’ uitgebracht. Na Davina Michelle volgt het optreden van Helemaal Top, een trio dat een begrip is in deze omgeving. Zij zingen werkelijk alles wat los en vast zit naar voorbeeld van De Toppers. Helemaal Top geeft hier een eigen invulling aan met samengestelde medleys voor alle doel -en leeftijdsgroepen. Het belangrijkste doel is gezelligheid en er een feest van maken! Wat Nielson ook maakt, het zijn altijd heerlijke meezingnummers met keer op keer een boodschap erin verwerkt. Luister naar IJskoud en dan weet je waarom dit lied is uitgeroepen tot Beste Lied in de categorie Nederlandstalig. Nielson heeft in een korte periode enorm veel bereikt. Met de single ‘Sexy als ik dans’ brak Nielson door. In 2018 is zijn derde album getiteld ‘Diamant’ uitgekomen. Naast het vele zangwerk was Nielson ook te zien als jurylid in het RTL4-programma ‘It Takes 2’ en was hij verliezend finalist in het programma ‘Wie is de Mol’.

Swingende afsluiter
Als je fervent Zomerspektakelbezoeker van het eerste uur bent dan is de Edwin Evers Band geen onbekende. Ze staan nu voor de derde keer bij ons op het podium. Deze 13-koppige band staat garant voor heerlijk kijk- en luisterplezier. Van prachtige ballads tot swingende nummers. De Edwin Evers Band zingt en speelt werkelijk alles en is een geweldige afsluiter voor de laatste avond van het Zomerspektakel. Arvid: “Wij kijken er nu al naar uit.”