skip to Main Content

Zomerspektakel onthult data 2019

In overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn heeft het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer besloten om in 2019 het Zomerspektakel aan het Meer te houden op 7, 8 en 9 juni. Dat is in het Pinksterweekend. “Het lijkt bijna gemeengoed te worden om ieder jaar een Zomerspektakel te organiseren. En dat doen we maar wat graag. Het is voor bezoekers een feestje om er te zijn en voor ons een feestje om het te organiseren”, vertelt een lachende Stanley de Looze.

Wisselend programma
Vooralsnog is het evenement drie dagen. Tijdens die dagen kunnen jong en oud zich vermaken rondom de T-steiger bij de Zegerplas met muziek, sport en spel.  Ook de Obstacle Run keert terug. Stanley: “We hebben als bestuur zo enorm genoten van de vele bezoekers die we blij hebben kunnen maken met een heel afwisselend programma. Dat is soms best puzzelen om dat goed in elkaar te zetten. Maar als we dan horen dat mensen nu zelfs buiten Alphen graag op dit evenement willen zijn vanwege de fijne sfeer, dan doet ons dat echt wat.

Tickets Chef’Special winnen
Het optreden van Chef’Special was voor velen een feestje. En daarom willen ze graag uitpakken met een extraatje. Was jij bij de show van Chef’Special tijdens het Zomerspektakel en heb je ook zo enorm genoten? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen 2×2 tickets voor hun show op 14 en 15 december in de AFAS Live weggeven. Winnen? Ga dan naar onze facebookpagina www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer, ons Instagram account www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer of bezoek de site van Alphens.nl. Zoek daar het bericht van de tickets Chef’Special op en tag onder dat bericht welke vriend of vriendin je graag meeneemt en waarom. De winnaars ontvangen uiterlijk 17 september bericht.