skip to Main Content

Zomerspektakel onthult datum artiesten vrijdagavond

Op vrijdag 18 oktober 2019 onthult het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer de artiesten die op vrijdagavond 5 juni 2020 komen optreden. “De kaarten voor deze avond kosten normaal € 37,50 per stuk maar ook dit jaar hebben we uiteraard weer een ‘Early Bird’-actie”, vertelt voorzitter Stanley de Looze enthousiast. De voorverkoop start zaterdag 2 november 2019, zowel offline als online. “Een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom”, aldus De Looze.

Early Bird tickets
Een lachende Stanley de Looze: “Op zaterdagmorgen 2 november kun je maar beter vroeg opstaan. Die ochtend bieden we tussen 08.00 en 10.00 uur weer de Early Bird tickets aan bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Je mag er zoveel kopen als je wilt, al zijn het er 20.” Let op, want na 10.00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50.

Online verkoop
Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10.00 uur online te koop via de website van www.Zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird prijs, maar de reguliere prijs van € 37,50. Houd voor de laatste informatie de sociale media van Zomerspektakel aan het Meer, Alphens.nl en de diverse kranten in de gaten.

Fotograaf: Arjan van der Zwart (Plein 10)