skip to Main Content

Zomerspektakel haalt twee nieuwe topacts binnen

“Met de Golden Earring en André Hazes junior zetten we weer twee nieuwe topacts neer tijdens het Zomerspektakel aan het Meer”, vertelt bestuursvoorzitter Stanley de Looze trots. Op vrijdagavond 5 juni 2020 sluit vervolgens één van Nederlands grootste bands BLØF de avond af. “Tussen de optredens door zetten we de tent op zijn kop met supervette ‘Summer Vibes’.” De voorverkoop start zaterdag 2 november 2019, zowel fysiek als online.

Feest met André Hazes
De ‘zoon van’ André Hazes gaat op eigen benen als een trein. Naast het repertoire van zijn vader scoort hij ook zelf dikke hits met Leef, Ik leef mijn eigen leven en Wie kan mij vertellen. Inmiddels heeft André een Edison op zak in de categorie Volksmuziek en zingt hij ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers. Tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Stanley: “Met André op het podium wordt het zeker een feest op 5 juni.”

Golden Earring ‘oude rotten’ in het vak
Stanley: “De Golden Earring stond al heel lang heel hoog op ons verlanglijstje. Met hun muziek zijn hele generaties grootgebracht. De mannen knallen nog steeds op het podium en dat past ook echt bij het Zomerspektakel aan het Meer.” De Golden Earring is dan ook met recht een topband die een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek inneemt. Sinds hun oprichting in 1970 zijn zij nog altijd hetzelfde kwartet. Wie kent hun nummers Radar Love en Twilight Zone niet, Ze scoorde daarmee zelfs twee wereldhits. Hun laatste album Tits ’n Ass stamt uit 2012 met daarop nieuwe prachtnummers als Identical en Still Got the Keys to My First Cadillac. Stanley: “Kom ze gewoon live bewonderen, daar krijg je zeker geen spijt van.”

BLØF is gouden afsluiter
“Met niemand minder dan BLØF hebben we een gouden afsluiter van de vrijdagavond te pakken”, vertelt Stanley enthousiast. “Ze staan dan voor de derde keer bij ons op het podium en daar zijn we erg trots op.” BLØF is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bands in Nederland. Zij spelen met nummers als Zoutelande, Liefs uit Londen’, Aan de kust en Harder dan ik hebben kan de sterren van de hemel. Stanley: “Hun optreden mag je zeker niet missen.”

Een uur lang uit je dak gaan
Stanley: “Een uur lang lekker uit je dak gaan op fantastische beats. Dat zijn onze supervette Summer Vibes. Laat je op deze avond meeslepen op heerlijke muziek.”

Early Bird tickets
Op zaterdagmorgen 2 november start tussen 08.00 en 10.00 uur de voorverkoop met Early Bird tickets. Deze zijn alleen te koop bij de fysieke verkooppunten voor slechts € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Er geldt geen limiet. Na 10.00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50. De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Primera centrum, Haasbeek Herenhof, Primera Ridderhof en Primera Baronie. De tickets zijn een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom.

Online verkoop
Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10.00 uur online te koop via de website van www.Zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird prijs, maar de reguliere prijs van € 37,50.

It can lead to increased infections. cialis pill Another change is thrombocytopenia , which is a low level of platelets.