skip to Main Content

Op zondag 3 juni is er van 09.30 uur tot 10.55 uur (om 09.15 uur start de muziek) aan de Zegerplas een unieke openluchtdienst als onderdeel van het Zomerspektakel aan het Meer.

Na het grote succes van het ‘Pinksterfeest aan het Meer’ van vorig jaar volgt nu de Zomerdienst aan het Meer. Achttien kerken uit Alphen aan den Rijn en omstreken slaan de handen ineen om een uniek programma te brengen met ruimte voor duizenden bezoekers!

“Hoe meer mensen, hoe groter het feest!“

Tommie Christiaan

Op de zondagochtend zullen de bezoekers kunnen genieten van niemand minder dan ras-muzikant Tommie Christiaan. Nog maar enkele weken geleden vertolkte hij op onnavolgbare wijze de rol van Jezus in de Passion. De inwoner van Ter Aar maakt graag zijn opwachting om zijn zangkunsten te laten horen.

De fantastische Zomerdienstband begeleidt de zanger en andere lokale topvocalisten die met elkaar vele liederen ten gehore zullen brengen.

Zandprinses

De hele dienst zal visueel worden omlijst door de Zandprinses, Rosa van de Vijver – de dochter van de Zandtovenaar. Zij zal met haar prachtige zandtekeningen bij de liederen de zintuigen van het publiek doen prikkelen.

Inspirerend spreker

Arjen ten Brinke – inspirerend spreker op grote podia – verzorgt samen met Alphense predikanten het verhalende deel van de dienst. Ook zorgen zij voor elementen die onlosmakelijk horen bij de Zomerdienst: de zegen, het gebed, de schriftlezing en de preek.

Spoken Word Poetry

Spoken Word Poetry is een vorm van vertellen van een verhaal die je gezien en gehoord móet hebben! David Reitsma heeft zich deze vorm eigen gemaakt en zal Alphen aan den Rijn voor het eerst laten kennis maken met zijn manier van vertellen.

Kom ook!

Ga jij voor een zinnige invulling van je zondagochtend? Kom dan naar de Zomerdienst aan het Meer. De toegang is gratis en er zijn kinderactiveiten in de tent.

Voor meer informatie en updates: volg onze Facebookpagina

 

 

 

×