skip to Main Content

Zaterdagprogramma wordt een belevenis

Zomerspektakel aan het Meer zet nu ook op zaterdag 3 juni een spetterend muziekspektakel neer, een ‘feest der herkenning’. Dan treden onder meer Wolter Kroes, Toe Maar, Ali B en Mempis Maniacs op. Voorzitter Stanley de Looze: “Ook de rest van de dag is een belevenis voor groot en klein. Van de Sterkste Man competitie, Mario Kart games tot aan een optreden van Bob de Bouwer en Wendy.”

Voor ieder wat wils
Stanley de Looze: “De zaterdag is vanaf 11.00 uur al een feestje voor bezoekers. De entree is gratis. Vanaf die tijd staat ook de horeca klaar om heerlijke koffie, broodjes of ijsjes te serveren. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij onze kassawagen. We hebben voor de kinderen diverse spellen geregeld zoals springkussens, stormbanen, draaimolen, kinderboerderij en schminken. De iets oudere jeugd kan zich vermaken met een heuse Mario Kart competitie. Verder staat er een optreden gepland van de illusionisten Rob en Emiel. En voor de kids staan er ook workshops en demo’s op het menu van Free Running en Ninja Warrior. Wie nog niet genoeg heeft aan de spellen kan zich vermaken met de ‘Sterkste Man’ competitie, een vast onderdeel op de zaterdag bij Zomerspektakel. Kortom de zaterdag heeft voor ieder wat wils.”

Spetterend muziekspektakel
Wat muziek betreft krijgen groot en klein op zaterdag 3 juni een spetterend muziekspektakel voorgeschoteld. Om 15.00 uur treden Bob de Bouwer en Wendy op voor de kleintjes. Vanaf 18.00 uur warmt DJ Vincent Vilouca het publiek alvast op voor het avondprogramma. Om 19.00 uur treedt Wolter Kroes op. Na hem speelt Ali B ‘Op Volle Toeren’ de sterren van de hemel, gevolgd door Toe Maar die de originele nummers van Doe Maar spelen. Om 22.45 uur sluit Memphis Maniacs de zaterdagavond af. Zij zetten een onovertroffen live show neer waar de bezieling en energie vanaf spat. De Memphis Maniacs speelde in 2015 ook al op het Zomerspektakel en wisten toen het publiek enorm te verrassen met hun acts. Een topper die je dus zeker niet mag missen.