skip to Main Content

Zaterdag 9 februari start verkoop tickets Obstacle Run

Op zaterdag 9 februari 2019 start de verkoop van de tickets voor de Obstacle Run Alphen aan den Rijn. Mark van Hoorn, medeorganisator: “Dit jaar kunnen deelnemers zelfs twee dagen onze obstakels proberen te trotseren. Voor de sportieve runners is op zaterdag 8 juni de Van Mil Obstacle Run. Op zondag is de Rabo Family Run.” Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.obstaclerunalphen.nl.”

Zaterdag Van Mil Obstacle Run

Mark: “Op zaterdag 8 juni hebben we twee afstanden voor je in petto, namelijk de 12 en de 8 km. Ben jij een doorgewinterde Obstacle Runner? Dan zorgt de langste afstand van 12 km met veel verschillende obstakels voor een flinke uitdaging! Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 8 km! Het parcours op deze twee afstanden bestaat uit drie lussen, waardoor de startgroepen van deze afstanden gezamenlijk starten. Loop je dus de 8 km dan stop je na de tweede lus en heb je nog genoeg energie over dan doe je de 3e lus er achteraan. De eerste run is om 10.00 uur, de laatste om 15.30 uur.

Zondag Rabo Family Run

Zondag 9 juni is een echte familiedag! Je kunt dan kiezen uit een 6 km met ongeveer 40 obstakels en een 3 km met ruim 20 obstakels. Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 6 km! De 3 km is geschikt voor kids die samen met hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes een sportieve uitdaging willen aangaan! De eerste lopers van de 6 km run starten om 11.00 uur. De eerste startgroep van de 3 km is om 13.30 uur en de laatste om 15.45 uur.

Wat kost het je?

De inschrijvingskosten voor de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 8 juni bestaande uit een 8 km en 12 km bedragen € 29,- + € 1,- servicekosten per persoon. De inschrijvingskosten voor de Rabo Family Obstacle Run op zondag 9 juni zijn voor de 3 km € 15,- + € 1,-servicekosten per persoon. Voor de 6 km betaal je € 25,- + € 1,- servicekosten per persoon. Voor dit geld krijg je een onwijs gave belevenis, verzorgen wij fruit en water om tijdens de run je energievoorraad en vochtbalans aan te vullen en ontvang je voor de start een supervet dry fit T-shirt die je uiteraard mag houden en eindig je met een nog vettere medaille. Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen per startgroep voor iedere afstand. Meld je op tijd aan via de website van de Obstacle Run www.obstaclerunalphen.nl, want vol = echt vol!

Locatie

Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De aanmeldlocatie is dit jaar ook op de dagcamping, naast Wiebel Biebel. Parkeren kan bij het ARC-terrein. De Obstacle Run is zaterdag 8 en zondag 9 juni gelijktijdig met het Zomerspektakel aan het Meer. Bezoekers van de run kunnen daar heerlijk genieten van muziek en horeca.

Samenwerken

Mark: “Zonder de hulp van Ricardo van der Belt en Marloes Verdiesen namens 4Sport Training Center en Lars van der Walle namens Pursue Personal Training kunnen we niet. Daarnaast zit er inmiddels een team dat na vier edities inmiddels weet hoe ze een goede Obstacle Run neer weten te zetten. De invulling van de runs, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen en daar ben ik supertrots op.”

Meer weten?

Wil je meer informatie over wat de Obstacle Run te bieden heeft? Houd dan regelmatig de website www.obstaclerunalphen.nl en sociale media in de gaten via facebook www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run, twitter twitter.com/Zoomerspektakel en Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer