skip to Main Content

Zaterdag 26 januari start verkoop tickets

De kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 7 juni van Zomerspektakel aan het Meer start op zaterdagmorgen 26 januari om 07.00 uur bij de fysieke verkooppunten. Bestuursvoorzitter Stanley de Looze: “Die ochtend verkopen we de eerste 50 sets van 4 stuks ‘Early Birds-tickets’ voor de prijs van 3. Dat is alleen mogelijk via de fysieke verkooppunten, niet online. Kom op tijd en kleed je warm aan, het wordt erg fris. Neem desnoods koffie mee, wij zorgen voor wat lekkers.”

Kaartverkoop fysieke verkooppunten
De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet’s Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De tickets kosten voor de derde keer op rij 36 euro per stuk, inclusief administratiekosten. Alleen via de fysieke verkooppunten kun je Early Bird-tickets verkrijgen. Ieder verkooppunt heeft 50 sets van deze tickets beschikbaar. Dit betekent voor de vroege vogels 4 tickets halen en 3 betalen. De Early Bird-tickets zijn niet online te verkrijgen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving start de online kaartverkoop van de gewone tickets om 09.00 uur via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.Alphens.nl.

Wie treden er op?
De vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer is altijd een betaalde avond, waar al diverse topartiesten het podium hebben beklommen in de afgelopen jaren. Op vrijdag 7 juni 2019 treedt voor het eerst een buitenlandse act op, de 7-koppige Engelse band ‘Level 42’. Gevolgd door ‘Kraantje Pappie’, ‘Guus Meeuwis’ en ‘Kris Kross Amsterdam’. “Het belooft weer een topavond te worden”, aldus een enthousiaste Stanley.