skip to Main Content

Wordt het weer Kensington bij Zomerspektakel

“Wordt het op vrijdag 2 juni 2017 weer Kensington of de Edwin Evers Band of de Memphis Maniacs? Voorzitter Stanley de Looze: “Dat willen we dit jaar juist graag weten van de Alphenaren. Waar gaat hun voorkeur naar uit? En wie weet kunnen wij jouw band, zanger of zangeres wel boeken voor die avond. Reageer dus de komende maand via de facebookpagina van Zomerspektakel aan het Meer en zorg dat jouw voorkeur straks live te zien is.”

Muziek kiezen
Stanley: “In de afgelopen jaren stonden al aardig wat grootheden op het podium. Zo hebben we naast Kensington ook Bløf, Di-Rect, Waylon, Alain Clark, de 3J’s, de Edwin Evers band, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Nielson, O’G3NE en Racoon gehad. Om te blijven vernieuwen willen we graag welke muziek de Alphenaren voor 2017 op het podium zien staan. En dat lijkt nu heel vroeg, maar voor een goede artiest moet je er gewoon ook vroeg bij zijn. Vanaf nu is er dus de mogelijkheid om deze lijst met namen aan te vullen door nieuwe muzikanten aan te bevelen of door te geven wie je weer opnieuw op het podium wilt zien. Doe dat via www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer.”

4 dagen feest
In 2017 valt Zomerspektakel aan het Meer in het Pinksterweekend (2 t/m 5 juni) en daardoor is het maar liefst vier dagen feest! Beleef op deze dagen het nieuwe thema: Ibiza. Stanley: “ Met dit thema brengen we het terrein, de horeca en het entertainment volledig in Ibizasfeer. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook weer de TCV Obstacle Run. Gewoon vier dagen feest dus. Wij hebben er nu al zin in!”

 

Fotograaf: Arjan van der Zwart (Plein10)