skip to Main Content

Word jij onze junior VIP?

Wil jij voor één keer in je leven als een echte VIP behandeld worden tijdens het Zomerspektakel aan het Meer? Doe dan mee aan onze kleurplatenwedstrijd en maak kans op een VIP-arrangement voor vier personen of op andere mooie prijzen. Lever je kleurplaat uiterlijk 21 mei 2018 in bij een van onze (horeca)deelnemers. Op 25 mei maken we de winnaars bekend.

Wat kun je winnen?
Ivanka Overvliet, verantwoordelijk voor de marketing van Zomerspektakel aan het Meer: “De winnaar van de eerste prijs wordt helemaal in de watten gelegd. Hij of zij krijgt een echt VIP-arrangement voor vier personen. Je wordt dan op zaterdag 2 juni opgehaald met een heuse limousine, waarmee je samen met je vriendje(s), broertje(s), zusje(s) en/of ouder(s) wordt vervoerd naar het Zomerspektakelterrein aan de Zegerplas. Je ontvangt een goodiepakket met leuke items en muntjes voor op het festival. Wie weet ontmoet je daar ook wel een echte BN-er. En tot slot wordt jouw kunstwerk ingelijst en krijgt een mooie plek bij een van onze (horeca)deelnemers.” Voor degene die op de tweede plaats is geëindigd, zorgt Zomerspektakel er ook voor dat zijn of haar kleurplaat een fraaie plek krijgt bij een van de (horeca)deelnemers. En deze tweede prijswinnaar ontvangt ook een goodiepakket ter waarde van € 50,-. De deelnemer die derde is geworden ontvangt een goodiepakket van € 25,-.

Waar vind je een kleurplaat?
“De kleurplaten en kleurpotloodjes liggen bij diverse (horeca)deelnemers”, vertelt Ivanka. “Dit zijn: slagerij Loek van Vliet, IJssalon Sebastiaan, restaurant Alfreds, restaurant De Dyck, restaurant Sapori da Stefano, restaurant Tommy Kitchen, Grand Café Eight en viswinkel Fizzi. Niet vergeten om uiterlijk 21 mei de kleurplaat bij een van hen in te leveren. Doe mee!”