skip to Main Content

Weer topartiesten op vrijdag 5 juni

“Op vrijdag 5 juni 2015 gaan we los in Cubaanse sferen met De Dijk, Nielson en last but not least Kensington”, zegt voorzitter Stanley de Looze. “Vanaf 31 januari 2015 start de ticketverkoop voor de vrijdagavond.”

Vrijdagavond
Stanley: “Ik ben echt trots op onze line-up met De Dijk, Nielson en Kensington, want deze biedt entertainment voor jong en oud. En dat is precies wat we zo graag willen.” Kensington is op dit moment een regelrechte hit en breekt records met epische rocksongs als Home Again, All For Nothing, War en Streets. “Naast Kensington verwachten we ook met Nielson een jong publiek aan te spreken”, zegt Stanley. De Dijk is een formatie die al jaren garant staat voor een eigen Hollandse rocksound. Met hun album ‘Allemansplein’ uit september 2014 zijn zij weer helemaal hot. Nog voordat De Dijk haar eerste noten speelt wordt het publiek warm gemaakt met een Cubaanse Brassband. Kortom Zomerspektakel biedt een volledige avond uit! Vanaf 31 januari kun je zowel online tickets bestellen als tickets kopen via diverse verkooppunten. Houd de media en onze site in de gaten.

Horeca
Bij een grootschalig evenement als het Zomerspektakel kan horeca natuurlijk niet ontbreken. Op 5, 6 en 7 juni kan iedereen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes van restaurateurs en winkeliers zoals Grand Café Eight, Dolce Vita, Alle Hens, Alfreds, Loek van Vliet, IJssalon Sebastiaan en Smooth Coffee.

Goed doel
Bij Zomerspektakel hoort een goed doel. Via een campagne is dit jaar gekozen voor Spinning Wheel, een gezinshuis voor kwetsbare kinderen tot 18 jaar. Jilles Heemskerk en Maaike van der Kemp bieden kinderen een veilige plek, omdat zij om verschillende redenen niet thuis kunnen wonen. Bezoekers van de vrijdagavond steunen dit goede doel, want van elk verkocht kaartje gaat er € 1,- naar Spinning Wheel. Stanley: “En hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer geld er naar dit mooie project gaat.”

Laatste nieuwtjes over Zomerspektakel aan het Meer weten?
Like onze pagina op www.facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer en twitter www.twitter.com/zoomerspektakel.