skip to Main Content

Webbouwer Adiuvo verzorgt uitstraling sites

Sinds dit jaar is webbureau Adiuvo verbonden aan Zomerspektakel aan het Meer en de TCV Obstacle Run. Naast online hosting ontwikkelen ze ook websites. Twee jonge mannen, Robbert van Mourik en Marco Wansinck, startte ruim 10 jaar geleden Adiuvo. Een Latijnse naam die staat voor ‘helpen’. En dat doen ze zeker voor zo’n 150 grote en kleine klanten. “Daar zijn we als klein bedrijf best trots op.”

Wat doet Adiuvo?
De twee mannen, beiden rond de 30 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn kennen elkaar al sinds de kleuterschool. Ze volgden beiden HBO Informatica en werkten met elkaar bij een reclamebureau. Robbert: “Bij deze laatste deden we steeds meer samen. Nu met Adiuvo (spreek uit Adjuvo) weten we inmiddels dat we goed zijn in het ontwikkelen van websites, het bouwen van webapplicaties en dat we in staat zijn om alles op maat te maken voor een klant. Daarnaast bieden we ook services als hosting, domeinnaam en mail aan. Eigenlijk alles wat bij online communicatie hoort. Door onze diversiteit aan klanten en met onze ruim 10 jaar ervaring kunnen we inmiddels goed inschatten wat een klant nodig heeft, een product maken waar een klant blij van wordt. Neem nu Topbloemen.nl. Deze klant zit al sinds 2006 bij ons. Daar zijn we echt trots op. Marco en ik vullen elkaar goed aan. Marco neemt de techniek voor zijn rekening en ik zorg voor de verbinding met de klant, de vertaling. We zijn heel goed op elkaar ingespeeld, doordat we elkaar al heel lang kennen.”

Onze ambitie
“We hadden nooit verwacht dat we zo snel zouden groeien. En nu we dat doen, willen we ook graag doorgroeien. Met Daan van Ooijen als onze goede vaste kracht en onze stagiaires werken we ook nauw samen met communicatie- en reclamebureaus. Het liefste zouden we een eigen concept ontwikkelen en dat op de markt zetten, bijvoorbeeld een online dienst die opgepakt wordt en dat blijvend is. En daarnaast willen we graag de regio Zuid-Holland goed bedienen om binnen enkele jaren met meer personeel in een ander pand te zitten. Onze locatie, in het ABC-gebouw aan de Antonie van Leeuwenhoekweg, is mooi maar daar groeien we al bijna uit ons jasje. Wel willen graag blijven doen wat we nu doen als Adiuvo, altijd bereikbaar en snel schakelen van vraag naar oplossing.”

Zomerspektakel en TCV Obstacle Run
“Dat wij de websites van Zomerspektakel aan het Meer en de TCV Obstacle Run mogen bouwen is geen toeval. We hadden onlangs al voor iemand uit het bestuur de website aangepast en dat is goed bevallen. Zo mooi om te zien hoe deze evenementen door vrijwilligers worden neergezet. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Kijk maar eens op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.tcvobstaclerun.nl.”

Foto: Staand, vlnr: Marco Wansinck, Robbert van Mourik en Daan van Ooijen. Zittend vlnr: Tim Wapenaar en Nick de Best