skip to Main Content
Og:image

Voice-winnares Pleun treedt op bij Jostiband

Het optreden van de Jostiband op zondag 4 juni tijdens het Zomerspektakel aan het Meer is een artieste rijker. Voice winnares 2017 Pleun Bierbooms zingt dan samen met de Jostiband. Bestuurslid Arvid Hendrikx zegt oprecht enorm trots te zijn op het akkoord van het management van Pleun. “Haar stem en haar optreden zullen ongetwijfeld een enorme indruk achterlaten bij het publiek.”

Wie is Pleun Bierbooms
Pleun, net 18, won overtuigend The Voice of Holland-finale 2017. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze de allure van Adele. Arvid, verantwoordelijk voor het entertainment: “Haar krachtige stem geeft het concert van de Jostiband straks een fantastische extra uitstraling.” Pleun heeft al veel podiumervaring, zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze het prachtige nummer ‘Don’t Be So Shy’ van Imany wat haar een plek in de liveshows opleverde.

Tickets
Arvid: “Er zijn nog tickets te koop voor het optreden van de Jostiband op 4 juni. Dan treedt de Jostiband op met Frans Bauer, Maan, Helemaal Top en nu dus ook met Pleun. Omdat de gemeente deze avond sponsort, hebben we de ticketprijs wat lager kunnen houden, namelijk € 12,50 exclusief transactiekosten. Tickets zijn te verkrijgen via de pagina tickets en diverse verkooppunten. Deze zijn: Bruna Atlas, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie, Formuleshop en Pet’s Place.”