skip to Main Content

VOA-winnaar Van der Werff steunt Zomerspektakel

“Samen met drie andere hoofdsponsoren staan we met de Van der Werff Groep aan de lat om Zomerspektakel, dat voor een breed publiek bedoeld is, vanaf de basis goed te steunen”, zegt Dennis van der Werff, mededirecteur van de Van der Werff Groep. “We maken hier in Alphen nogal eens wat rommel met wegopbrekingen en dit is onze manier om iets terug te doen voor het Alphense publiek.”

 

Tot over onze oren betrokken

Dennis van der Werff: “Bij Van der Werff werken enorm betrokken mensen en dat merkt het Zomerspektakel ook. Zowat het hele bedrijf is erbij betrokken. Van onder meer Stanley de Looze als voorzitter, tot aan Jochem van Spronsen als penningmeester en van Richard van Goozen die de opbouw van het terrein voor zijn rekening neemt tot aan de dames die straks de kassa’s bezetten. Kortom bij Van der Werff zit het Zomerspektakel tot op het bot in onze genen en zijn we er inmiddels tot over onze oren bij betrokken. En dat vinden we eigenlijk maar wat leuk.”

 

Wie is VOA-winnaar Van der Werff?

Het van oorsprong Alphense bedrijf bestaat al sinds 1976 en werd indertijd opgericht door zes broers Van der Werff. Dennis is een zoon van oudste broer Tom van der Werff en is samen met Stanley de Looze mededirecteur van de Van der Werff Groep. Alle broers zijn met pensioen. Dennis: “Met Stanley werk ik al lang nauw samen, we vormen echt een duo. Sinds 2001 zitten we in het Management Team en vanaf 2004 vormen we het directieteam. Je kan wel zeggen dat we elkaar goed aanvullen, ondanks onze verschillende verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Ondanks dat voelen we ons één grote familie, alleen ieder met een andere achternaam. Wij zijn begin dit jaar ‘Ondernemer van het jaar’ geworden tijdens de VOA-bijeenkomst en daar zijn we enorm trots op. Dat vinden we echt een mooie erkenning vanuit de omgeving. Er stonden drie prachtbedrijven op het podium, maar wij kregen de meeste stemmen uit de zaal. Dat deed ons echt goed, een groot compliment. Maar we gaan niet naast onze schoenen lopen hoor, grijnst Dennis, want zonder onze mensen kunnen we niets. We zijn een down-to-earth bedrijf en moeten door weer en wind prestaties blijven leveren. Over het weer gesproken, wat gaat het hard met de kaartverkoop van Zomerspektakel. Ik hoop dat het weersomstandigheden net zo spectaculair worden als de kaartverkoop nu laat zien, want dan wordt het ongetwijfeld opnieuw een succes. Aan onze inzet en die van de andere sponsoren zal het in elk geval niet liggen.”