skip to Main Content

Topacts openen en sluiten zaterdagavond

Sinds dit jaar is Queen weer helemaal terug van weggeweest, dankzij de film ‘Bohemian Rhapsody’. “Dan is het voor ons een kleine stap om de Tributeband ‘Queen Forever’ te strikken om onze zaterdagavond te openen”, zegt Arvid Hendriks. “Wij zijn echt superenthousiast over deze band.” Na de optredens van Xander & Friends sluiten DJ Jean & Maron Hill deze avond af met gave dancenummers. DJ Jean is bekend van nummers als The Launch en Party in the House.

Queen Forever
De tributeband ‘Queen Forever’ is sinds 2016 bekend, vanwege de shows die zij neerzette tijdens hun Nederlandse theatertour ‘I want to break free’.  Zij laten een fantastische interpretatie op het podium zien van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al je favoriete Queen songs. Doordat de bandleden ook gekleed gaan als de Queen bandleden ervaar je het alsof de echte Queen op het podium speelt. Timothy Drake zet een heel geloofwaardige Freddie Mercury neer. Al met al is ‘Queen Forever’ een band die je moet zien, horen en ervaren.

DJ Jean & Maron Hill
Als je het hebt over de grondleggers van de Nederlandse housescene, dan is hij vaak de eerste die genoemd wordt: DJ Jean. Nog altijd weet hij wekelijks vele clubs en discotheken volledig op de kop te zetten, samen met zijn vaste MC Maron Hill. Jean is wekelijks te horen in zijn eigen radioshow DJ Jean@Work op Veronica. Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de Sena Award, als meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar, en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland! Maron Hill heeft als enige doel zijn publiek in extase te brengen! De filosofie van Maron Hill is dat de mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. Maron draait wat het publiek wil horen. DJ Jean & Maron Hill zijn dan ook de perfecte afsluiter voor de zaterdagavond van het Zomerspektakel.

 

Fotograaf Queen Forever – Robin Kamphuis