skip to Main Content

Tickets Obstacle Run vanaf 10 maart

Ook dit jaar is er weer een TCV Obstacle Run. Na het overweldigende succes van vorig jaar is het nu op zondag 3 juni weer raak. Stephan Laurs, medeorganisator van de TCV Obstacle Run: “Deelnemers kunnen zich vanaf zaterdag 10 maart 2018 weer inschrijven voor drie afstanden: de Familyrun van 3 km, de 6 en 12 km. Aanmelden kan op de website via www.obstaclerunalphen.nl.”

Lage prijzen
Ook dit jaar heeft de organisatie de prijzen weer heel laag gehouden, zeker in verhouding tot andere runs, zodat deelname toegankelijk is voor iedereen. De Familyrun van 3 km kost € 15,-, de 6 km € 25,- en de 12 km € 30,-. Stephan: “Daar krijg je een onwijs gave belevenis voor terug. Daarnaast verzorgen wij fruit en water om tijdens de run je energievoorraad en vochtbalans aan te vullen en ontvang je voor de start een supervet dri fit T-shirt die je uiteraard mag houden.” Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen per startgroep voor iedere afstand. Meld je op tijd aan via de website van de Obstacle Run www.obstaclerunalphen.nl, want vol = echt vol!

Parcours
Het parcours is aangepast en kent opnieuw mooie en uitdagende obstakels die je moet bedwingen om de eindstreep te halen. Lukt dit niet, dan zijn er vrijwilligers of mededeelnemers die je zeker zullen helpen. We proberen de wachttijden voor de obstakels zoveel mogelijk te voorkomen. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De aanmeldlocatie is dit jaar ook op de dagcamping, naast Wiebel Biebel. Parkeren kan bij het ARC-terrein. De TCV Obstacle Run is zondag 3 juni gelijktijdig met het Zomerspektakel aan het Meer. Bezoekers van de run kunnen daar heerlijk genieten van muziek en horeca.”

Samenwerken
Stephan: “Naast Ricardo van der Belt van 4Sport Training Center en Lars van der Walle van Pursue Personal Training hebben we voor de TCV Obstacle Run een team zitten dat na drie edities nog beter weet hoe we dit evenement goed neer kunnen zetten. De invulling van de TCV Obstacle Run, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen en daar ben ik supertrots op.”

Fotograaf: Rogier Charité