skip to Main Content

Tickets 5 juni met Kensington, Nielson en De Dijk uitverkocht

“Bizar gewoon, zegt Stanley de Looze, voorzitter van Zomerspektakel aan het Meer. Dit heb ik in alle edities nog niet één keer meegemaakt. We zijn gewoon uitverkocht op vrijdag 5 juni. Het kan niet anders dan dat dit komt door een extreem goede line-up.”

6000 plekken vergeven
Stanley: “In nog geen maand tijd zijn we door alle 6000 tickets heen. Dat Kensington eenware hype zou kunnen veroorzaken, wisten we wel een beetje, maar niet in deze mate. En dat Nielson van iedere single een hit weet te maken weten we inmiddels ook. Luister maar eens naar ‘Sexy als ik dans’, een waanzinnig goed nummer vooral bij het wat jongere publiek. En dan De Dijk, met hun knalgoede album‘Allemansplein’ weten zij weer goede Hollandse rock neer te zetten. Deze artiesten mogen wij aan 6000 man aanbieden op 5 juni. Dat voelt als het overhandigen van een cadeautje. Het is nu te hopen dat het voor het publiek ook zo voelt die avond en dat we mooi weer hebben.”

Goed doel
Met de verkochte, buiten de sponsoren om, gaat van ieder verkocht kaartje tickets gaat € 1,- naar gezinshuis Spinning Wheel, het goede doel van Zomerspektakel.