skip to Main Content

TCV hoofdsponsor Obstacle Run

Sinds deze week is bekend geworden dat Tandheelkundig Centrum Vitalis (TCV) hoofdsponsor wordt van de Obstacle Run. Voorzitter Stanley de Looze: “Wij vinden het fantastisch dat een Alphens bedrijf deze sportieve run ondersteunt en daarom heet de run vanaf nu de ‘TCV Obstacle Run’. Die naam kom je dus straks overal tegen.”

Tandarts en praktijkhouder Elmar Luyendijk beaamt dit maar wat graag. “We vinden het belangrijk om als organisatie lokale evenementen te ondersteunen. De Obstacle Run is voor ons een passend evenement om onze naam aan te verbinden. Onze klantenkring beweegt zich vooral in en rondom Alphen en daarom willen we graag iets doen voor Alphenaren. Al was het maar dat mensen straks kunnen zeggen: poeh poeh, we rennen ons de tandjes”, zegt hij lachend. “Humor en actief bezig zijn, een betere verbinding kan er toch niet zijn. Wij hebben plezier in wat we doen en dat doen we graag samen met onze klanten. Die combinatie fun en samen zoeken we juist graag op. En dat lijkt goed te passen bij de Obstacle Run. Wij gaan ervoor op de 25e juni, we hebben er zin in.”

 

Wat is TCV?
Tandheelkundig Centrum Vitalis ofwel kortgezegd TCV is een moderne praktijk voor tandheelkunde en biedt een breed scala aan tandheelkundige zorg. Het motto van de praktijk is ‘Samen werken aan een mooi en gezond gebit’. TCV richt zich op diverse disciplines zoals digitale tandtechniek, esthetiek, kindertandverzorging, implantologie, preventie en mondhygiëne. TCV is te vinden in wijkgezondheidscentrum Vitalis in Kerk & Zanen.

 

Inschrijven TCV Obstacle Run
Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun, de 5, 10 en 15 km via de button. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan ‘De Bijlen’. Ook voor het publiek is er genoeg te beleven en is er naast heerlijke hapjes en drankjes ook voor live muziek gezorgd. Zo is er voor, tijdens en na de run genoeg te beleven. De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met het team van Zomerspektakel aan het Meer, 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.