skip to Main Content

Summertime treedt zondag 9 juni op

Op zondag 9 juni brengt musical- en popkoor om 12.00 uur een spetterend optreden op het terrein van Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn. Summertime bestaat uit 45 enthousiaste mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 20 tot 65. Plezier in het zingen staat voorop, maar ook kwaliteit bij de uitvoering. Juist die combinatie bezorgt menigeen regelmatig ‘kippenvel’.

Kwalitatief en bruisend koor
Summertime is jong van hart, vrolijk, bruisend en gezellig. Koorleden zijn altijd bereid iets nieuws te proberen, zolang dit het plezier en de kwaliteit maar ten goede komt. De muzikale leiding is in handen van Astrid van Meeuwen. Astrid is leverancier van enthousiasme, passie en energie. Haar ruime praktijkervaring voegt daar een extra dimensie aan toe. Musicalzang vraagt om een goede balans tussen zang, beleving en performance. Deze combinatie is uitdagend en inspirerend. Het met elkaar zoeken naar een passende balans is wat Astrid elke maandag met plezier vanuit Hurwenen naar Alphen aan den Rijn doet rijden. Daarnaast maakt Summertime graag gebruik van de coaching- en stagingkwaliteiten van Suzanne. Suzanne studeerde in 2001 af aan de Frank Sanders Academie voor Musical Theater en volgde de opleiding Complete Vocal Technique (CVT). Zij zong mee in diverse musicals waaronder The Wicked, en Sister Act en The Addams Family. Suzanne werkt bovendien aan het verbeteren van de zangkwaliteit van Summertime. Hiervoor maakt zij gebruik van haar ruime ervaring met CVT.

25-jarig bestaan van Summertime
De vereniging werd in 1994 als kinderkoor ‘De Nieuwe Lente’ opgericht, waaruit voor de ouders Musicalkoor Summertime ontstond. Het 25-jarig jubileum zal op vrijdagavond 15 november 2019 groots worden gevierd met een concert in het Castellum Theater. De Summertimers zijn daarvoor druk met het instuderen van nieuwe musicals waaronder The West Side Story en Joseph and the Technicolor Dreamcoat. Kortom, genoeg te doen! Musicalkoor Summertime laat u graag meegenieten van alles waar ze elke maandag zelf zo enthousiast mee bezig zijn.

Voor meer informatie over dit koor kijk op : www.koorsummertime.nl