skip to Main Content

Steun sponsoren bepalend voor succes Zomerspektakel

“Ruim 80 sponsoren telt het Zomerspektakel aan het Meer en de TCV Obstacle Run inmiddels en daar zijn we enorm trots op”, zegt voorzitter Stanley de Looze. “Voor onze jubileumeditie hebben zelfs 5 hoofdsponsoren zich bereid gevonden ons te steunen. Zonder de hulp van al deze geweldige organisaties hadden we dit evenement niet kunnen realiseren. En dat laten we nu en op 2, 3, 4 en 5 juni 2017 graag zien.”

Stanley: “Het allermooiste vind ik nog dat vooral de vijf hoofdsponsoren zonder aarzelen en zonder enige weet van het programma ons wilde steunen. En dat zijn Kroes en Partners Notarissen & Advieseurs, Marco Lifttechniek, Gamma, Blokland en Van der Werff Groep. Vervolgens kwamen er nog veel meer, groot en klein. Stuk voor stuk bijzonder dat ze dit voor ons en alle Alphenaren willen doen. Want zonder hen is er geen Zomerspektakel aan het Meer, TCV Obstacle Run of Pinksterfeest aan het Meer.”

Enthousiasme
Ed Gerritsen, directeur van Marco Lifttechniek en onderdeel van MTH Lifttechniek: “Wat mij vooral aanspreekt, is het enthousiasme van een hele groep vrijwilligers die het Zomerspektakel voor ons allemaal mogelijk maakt. Er zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit van het evenement en de verscheidenheid. Er is gewoon veel te beleven: sport, spel, muziek, horeca noem het maar op. En wij zitten met ons bedrijf in Alphen. Zaten we voorheen nog vooral in de zakelijke markt, tegenwoordig doen we ook veel voor particulieren. Het wordt steeds meer een meerwaarde voor je huis als je een lift hebt. We bieden moderne liften die je met een app kunt bedienen en die passen in het interieur. Dat kan zelfs in oude panden, zoals in Amsterdam. Wij maken liften op maat bedoeld voor kleinschalig gebruik. Daar zijn wij uniek in. Op dit moment zijn we bezig bij de Anourschool in Ridderveld en hebben we een horecalift geregeld voor het nieuwe nutsgebouw. Zomerspektakel biedt ons ook de mogelijkheid om ons bedrijf te profileren en een gezicht te geven richting particulieren.”


John Kroes en Harriët Bijl-Atsma

Blik naar buiten
Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs ondersteunt regelmatig kleine en grote evenementen of clubs in Alphen aan den Rijn en omgeving. John Kroes en Harriët Bijl-Atsma, beide notaris-partners zeggen vooral om maatschappelijke redenen de verschillende initiatieven te ondersteunen. John: ”Zij hebben vaak toch dat extra duwtje in de rug nodig en in bepaalde gevallen willen we hen dat graag geven. We doen dat zeker niet voor alle aanvragen.” Harriët vult John aan met: “Vooral de jeugd willen we graag ondersteunen. Dat doen we via sportclubs en in dit geval ook het Zomerspektakel omdat zij zich ook richten op de jeugd. Dit is echt een spektakel voor jong en oud. Daarbij is het ook zo mooi om mensen te zien genieten. Het zet Alphen aan den Rijn op een positieve manier op de kaart.” John voegt hier lachend aan toe: “En het is natuurlijk helemaal fijn als ze aan ons denken wanneer ze een notaris zoeken.” Harriët:”Veel mensen denken dat wij een stoffig beroep hebben of erger, dat wij stoffig zijn en hele dagen binnen zitten. Maar dat is zeker niet zo. Wij komen juist veel buiten, omdat daar het meeste gebeurt en wij daardoor anderen beter kunnen helpen. Eigenlijk zijn we 24/7 met ons werk bezig. John en ik bekleden diverse maatschappelijke functies als bestuurder. Dat doen we in onze vrije tijd, omdat we allebei graag middenin de maatschappij willen staan. Je kan je werk alleen maar goed uitvoeren door te weten wat er speelt.”