skip to Main Content

Stemmen op drie goede doelen

Vanaf vrijdag 25 juli tot en met vrijdag 22 augustus 2014 kunnen alle Alphenaren stemmen op de laatste drie goede doelen via buttons op de website van Zomerspektakel aan het Meer. Stanley de Looze, voorzitter Zomerspektakel: “We hebben in de afgelopen maand 178 aanmeldingen gehad voor 26 goede doelen. Daaruit hebben we drie doelen geselecteerd. Alphenaren kunnen nu op de site definitief kenbaar maken of zij gaan voor De Gele Linde, Kinderboerderij Alphen of Spinning Wheel.”

Spelregels keuze goede doel
Stanley: “De keuze voor de drie goede doelen is bepaald door het aantal aanmeldingen, hun motivatie, diverse criteria als Alphense organisatie en de doelgroep waarvoor zij hun goede doel hebben ingericht. De doelen zijn inmiddels op de hoogte gesteld. De Gele Linde is een inloophuis waar mensen terecht kunnen met kanker. Spinning Wheel is een echtpaar dat kinderen opvangt, die nergens anders terecht kunnen. En de kinderboerderij Alphen richt zich op de sociale ontwikkeling van kinderen met dieren en is ook voor ouderen een belangrijke stimulans om erop uit te gaan. Kortom drie goede doelen die we als spektakel graag een hart onder de riem willen steken.”

Termijn stemmen definitieve goede doel
“Het stemmen op een goed doel naar keuze kan tot vrijdag 22 augustus 2014. Daarna maken we bekend welk goed doel Zomerspektakel aan het Meer vertegenwoordigd”, aldus Stanley.