skip to Main Content

Start kaartverkoop Guus Meeuwis, Kensington en Edwin Evers Band

Zaterdag 28 januari start om 09.00 uur de kaartverkoop voor vrijdagavond 2 juni van het Zomerspektakel aan het Meer. Dan kunnen belangstellenden de tickets online en via fysieke verkooppunten kopen. De kaarten kosten € 32,50 p/st exclusief administratie- en transactiekosten.

 
Verkooppunten
Arvid Hendriks, samen met Nineke de Graaff verantwoordelijk voor het entertainment: “Naast de online verkoop via de website www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, kunnen kaartkopers ook terecht bij verschillende verkooppunten: Bruna Atlas, Haasbeek Julianastraat, Haasbeek Herenhof, Pet’s Place Ridderhof en Primera De Baronie.”

 
Programma vrijdagavond
Arvid Hendriks: “Het enorme aantal positieve reacties dat nu al voorbij komt via de sociale media is echt kicken en geeft ons het gevoel dat we een ijzersterke line-up voor de vrijdagavond hebben neergezet. Vanaf 17.00 uur is het terrein open. Om 18.00 uur start het programma met een DJ. Vanaf 19.00 uur treedt de Edwin Evers Band op, gevolgd door Guus Meeuwis. Kensington eindigt het spektakel.”

 
Goed doel
Voorzitter Stanley de Looze: “Zoals ieder jaar steunt het Zomerspektakel aan het Meer een goed doel. Van ieder verkocht kaartje gaat er € 1,- naar dat goede doel. Op de tickets van vrijdag 2 juni staat een vraagteken. Met dat teken willen we de bezoekers vragen straks naar onze site te gaan en te stemmen op drie goede doelen, die we gekozen hebben. We richten ons zoveel mogelijk op lokale doelen. Het zou echt fantastisch zijn, als we weer een goed doel net als uit onze vorige editie (Spinning Wheel) kunnen steunen. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip.”

Fotograaf: Rahi Rezvani