skip to Main Content

Sportieve vrijwilligers gezocht

“Vrijwilligers! Die hebben we keihard nodig tijdens het Zomerspektakel en vooral de TCV Obstacle Run. Dus, als je sport en je draagt je sportclub een warm hart toe, meld je dan bij je club als vrijwilliger om te helpen vanaf 2 t/m 5 juni!! Dit doen we samen met het VSB fonds Alphen, vertelt Stanley de Looze, voorzitter Zomerspektakel aan het Meer. Je kan je uiteraard ook individueel aanmelden via onze website. ”

Hoe werkt het?
Stanley de Looze: “We hebben echt veel vrijwilligers nodig, die het net als wij gewoon fantastisch vinden om te helpen van het Zomerspektakel een onwijs gaaf feest te maken. Dat kunnen ze doen door geld te verdienen voor hun eigen sportclub of door zich individueel aan te melden via onze website www.obstaclerunalphen.nl. Mocht je je club willen helpen dan kan dat door 10 mensen ieder 6 uur te laten werken. Je club ontvangt dan 250 euro en iedere vrijwilliger krijgt ook nog eens een ticket voor het zondagavondprogramma met Chef’Special, Waylon en de Jostiband. Op deze manier verdien je geld voor de club, een ticket en help je anderen te genieten van een heel gaaf spektakel. Ben je 15 jaar of ouder, geef je dan op namens je club of individueel.”

Unieke samenwerking met VSB fonds Alphen
Het VSB fonds Alphen aan den Rijn ondersteunt onder andere culturele en maatschappelijke initiatieven in en om Alphen aan den Rijn. Kirsten Renaud, bestuurslid van het Fonds: “De vrijwilligers van de verenigingen die helpen tijdens de TCV Obstacle Run ontvangen een vergoeding voor de clubkas. Dus door het sportieve evenement met elkaar mogelijk te maken ‘verdienen’ de leden een flink bedrag voor hun vereniging. En daar werkt het VSB Fonds Alphen aan den Rijn e.o. ook graag aan mee! Wij geven de (sport)verenigingen deze keer een steuntje in de rug zonder dat zij een aanvraag hoeven in te dienen.”

Fotograaf: Richard Stavleu