skip to Main Content

Spetterende muziek bij TCV Obstacle Run

“Een Obstacle Run zonder muziek is ondenkbaar”, zegt Arvid Hendriks die samen met Nineke de Graaff verantwoordelijk is voor het entertainment. “En dus hebben we onder meer hiphop-band Alexander de Grote, DJ’s Wipneus & Pim, Danceband Never Mind the Neighbours en No Harm geregeld om de deelnemers aan de TCV Obstacle Run op te zwepen en het publiek te vermaken. Tussen 11.00 en 24.00 uur wisselen deze bands en een aantal DJ’s elkaar af.” 

Wie speelt wat?

De 5-mans formatie No Harm bestaat al sinds 1999 en is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ze trakteren hun publiek op een gevarieerd repertoire dat switcht van rock klassiekers (Neill Young, The Free) naar moderne rock stampers en gevoelige ballads. Alexander de Grote is de nieuwe hiphop-band uit Alphen aan den Rijn gevormd om frontman en rapper Alexander de Grote (Alex Schoneveld) en telt in totaal 4 leden. De band maakt een prettige mix van hiphop, funk en pop en haalt zijn inspiratie uit bands als de Red Hot Chili Peppers, Parliament/Funkadelic en Brainpower. De liveband Never Mind the Neighbours is geen onbekende in Alphen. Eerder traden ze al op bij Wet ’n Wild. Deze 10-koppige band zet spetterende dance classics, dampende soul en bruisende rock neer. De DJ’s Wipneus & Pim staan garant voor ouderwets feesten. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur ontwikkeld, waarbij de interactie met het publiek een hoofdrol speelt. Blijf dan maar eens stilstaan. Tussen al deze optredens treden diverse DJ’s op. De eerste start al om 11.00 uur om de kids alvast warm te draaien. Kijk op de pagina Muziek voor de tijden waarop de diverse bands en DJ’s op het podium staan.

Inschrijven TCV Obstacle Run

Dat kan nog steeds! Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Alle runs, Kidsrun, de 5, 10 en 15 km hebben nog plek. Doe dit via de button. Start en finish zijn op het terrein van de T-steiger en de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan ‘De Bijlen’. De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met het team van Zomerspektakel aan het Meer, 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.