skip to Main Content

Ontwerp je eigen obstakel

Ben jij ook zo enthousiast over de Zomerspektakel Obstacle Run en vind je dat de obstakels nog uitdagender kunnen? Of mis je een obstakel waarvan je vindt dat deze echt bij deze Obstacle Run hoort? Doe dan mee en ontwerp je eigen obstakel voor vrijdag 22 april 2016. Wie weet verdien jij naast een gratis startplek je eigen ‘Sign of Fame’ bij of op het door jouw ontworpen obstakel.

 

Wat moet je hiervoor doen?

De obstakels die veel voorkomen bij een Obstacle Run zijn obstakels met touwen, autobanden, monkeybars, klimmen over muurtjes, waden door moddersloten, trenches en water. Ben jij in staat om een origineler obstakel te ontwerpen? Dan dagen wij je uit om uiterlijk vrijdag 22 april je ontwerp in te dienen bij info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Er zijn geen restricties verbonden aan je idee. Bedenk wat in je opkomt en wie weet komt jouw obstakel op 25 juni bij de Zomerspektakel Obstacle Run te staan. Het is de bedoeling dat de organisatie het gewonnen ontwerp ook daadwerkelijk gaat maken.

 

Inschrijven Obstacle Run

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun, de 5, 10 en 15 km. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan ‘De Bijlen’. Ook voor het publiek is er genoeg te beleven en is er naast heerlijke hapjes en drankjes ook voor live muziek gezorgd. Zo is er voor, tijdens en na de Obstacle Run genoeg te beleven. De Zomerspektakel Obstacle Run is opgezet in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.