skip to Main Content

Obstacle Run op 25 juni 2016

En dan is het eindelijk zover. Na het succes van afgelopen jaar heeft het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer besloten opnieuw een Obstacle Run te organiseren op zaterdag 25 juni 2016. Nu ook met de 15 km erbij. Dit doen we samen met 4Sport Training Center en Pursue personal training. Vanaf 5 maart kun je je inschrijven.
 

Vanaf 5 maart inschrijven
Eric Streefland, bestuurslid en verantwoordelijk voor sport en spel: “Met deze nieuwe afstand van 15 km verwachten we de Obstacle Run heel aantrekkelijk te maken voor een hele brede doelgroep. Net als afgelopen jaar organiseren we weer een kidsrun van 2 km en handhaven we de 5 en 10 km, waarbij we ook voor dit jaar een scherp inschrijftarief hebben vastgesteld. Alle overige groepen staan in het teken van de Fun-Run en er is geen tijdswaarneming. Je kunt je vanaf zaterdag 5 maart 2016 inschrijven via www.obstaclerunalphen.nl, die vanaf 1 maart actief is. En let op: Vol = vol!:-)
 

Parcours
Eric Streefland: “Het parcours wordt voor dit jaar opgebouwd met nog veel meer uitdagende obstakels, die op meerdere manieren te overwinnen zijn. Daarnaast houden we de groepen klein, en zijn er geen wachttijden voor de obstakels. Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. Ook voor het publiek is er genoeg te beleven en hebben we uiteraard heerlijke hapjes, drankjes en live muziek geregeld voor na de wedstrijd.”