skip to Main Content

Nog startplekken volwassenen Obstacle Run

Op zondag 7 juni organiseert Zomerspektakel aan hetMeer samen met drie sportscholen, 4Sport, Sportspectrum en Pursue personal training, een ‘Obstacle Run’. Volgens Eric Streefland, verantwoordelijk voor sport en spel, zit de Kidsrun bijna vol. “Voor de 5 en 10 km kunnen mensen zich nog inschrijven. Er is nog plaats in de diverse startgroepen.”

Parcours
“Op het parcours van de 5 km staan 18 obstakels en bij de 10 km zijn dat er 30! Ookbekende obstakels, zoals de Cat Crawl, de Great Walls, de Watergate, de Monkey Bars en de Tranches kom je tegen. Het wordt echt een gaaf parcours met veeluitdagende obstakels, waarbij wachten tot een minimum beperkt wordt. Je zalelkaar nodig hebben om de obstakels te overwinnen en hoe leuk is het om met een groep vrienden, vriendinnen en/of teamgenoten mee te doen aan deze ‘Obstacle Run’. Alle deelnemers krijgen een gaaf Dri-Fit shirt! En naast je teamgenoten staan er diverse helpers klaar om je obstakel te overwinnen en veilig bij de finish aan te komen”, vertelt een enthousiaste Eric Streefland.

Faciliteiten Obstacle Run
Volgens Eric Streefland zijn de faciliteiten rondom de Obstacle Run prima verzorgd. Zo worden alle tassen ingenomen op startnummer en zijn er voldoende douches omdaarna nog fris op het festivalterrein te verschijnen en na te praten over de Obstacle Run onder het genot van een drankje, een hapje en live muziek. Na de finish krijg je ook nog een eiwitshake om snel weer op krachten te komen.

Inschrijven
Voor de Obstacle Run kan iedereen zich inschrijven via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/obstaclerun. Er zijn drie categorieën: deSuper Heroes Kids Run, de Obstacle Run Beginners en de Obstacle Run Pro’s met respectievelijk afstanden van 2, 5 en 10 kilometer. Het inschrijfgeld is € 10,- voor de kidsrun en € 17,50 voor de overige categorieën. Bij de laatste afstand hebben we zelfs een elitegroep voor diegene die echt voor de snelste tijd gaan. Alle overige groepen staan in het teken van de Fun-Run en er is geen tijdswaarneming.

Meer weten over het Zomerspektakel aan het Meer?
Zomerspektakel aan het Meer is een gratis, uitgezonderd Obstacle Run en de vrijdagavond, driedaags evenement op 5, 6 en 7 juni 2015 voor jong en oud in Alphen aan den Rijn aan de Zegerplas. Dan is het drie dagen feest met muziek, sport, spel en volop horeca. Wil je meer weten? Bekijk dan onze website op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl of bezoek www.facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer.