skip to Main Content

Nieuwkoopse sportschool trotseert Zomerspektakel Obstacle Run met 50 man

Al enkele maanden zijn leden van Robey’s Gym, de sportschool van Nieuwkoop, hard aan het trainen voor de Zomerspektakel Obstacle Run op zondag 7 juni in Alphen aan den Rijn. Wat begon als een idee van twee leden is uitgegroeid tot een grote groep met een hoog wij-gevoel. Afgelopen weekend tikte de teller zelfs de 50 aan. “Geweldig al die enthousiaste mensen. We wisten al wel dat we fantastische leden hadden, maar dit slaat alles. Wat een bak energie en gezelligheid!” aldus Rob Straver, eigenaar van de sportschool.

Letterlijk door en voor leden

Dat de sportschool fanatieke leden heeft, wordt bevestigd door het feit dat twee leden het idee opperde om als één team de Zomerspektakel Obstacle Run te trotseren. “Dit initiatief werd enthousiast door iedereen opgepakt en zo is de Obstacle Run Challenge tot stand gekomen. Letterlijk door en voor leden.” Ondertussen is de groep twee maanden verder en een Obstakel in de Kwakel rijker. “Over een maand is het alweer zo ver… Wat ons trainingsplan is voor de komende tijd? Lekker buiten sporten en gebruik maken van al het moois dat Nieuwkoop te bieden heeft!”

Voorproefje

Op vrijdagavond 1 mei hebben 17 deelnemers meegedaan aan ‘Obstakel in De Kwakel’; een mooi voorproefje voor zondag 7 juni. In zwarte outfits met fuchsia opdruk was het team van Robey’s Gym een opvallende verschijning in het deelnemersveld. “Met ons team laten wij zien dat de Zomerspektakel Obstacle Run ook in deze regio enorm leeft. En als het evenement voorbij is? Dan gaan wij door naar de volgende. De trend is gezet, dus het plan is om in het najaar weer aan een groot evenement mee te doen. Het doel is om dan de 100 aan te tikken!”

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Ook meedoen met de Obstacle Run Challenge van Robey’s Gym? Zowel leden als niet-leden zijn welkom! Aanmelden en meer informatie: http://www.robeysgym.nl/obstacle-run.