skip to Main Content

Mystery Guest onthult

“Na lang wachten en het ontelbare keren raden van bezoekers op de diverse sociale media van Zomerspektakel mogen wij nu eindelijk bekend maken wie onze Mystery Guest is op vrijdag 1 juni tijdens het Zomerspektakel aan het Meer, vertelt een trotse Stanley de Looze. Op 1 juni sluit topband en Edisonwinnaar Chef’Special de avond af.

Chef’Special
De Haarlemse band, die al eerder op het Zomerspektakel stond met een weergaloze act, doet dat dit jaar nog eens goed over. In 2017 presenteerde Chef’Special de song ‘Amigo’, bekroond tot 3FM Megahit. Dit nummer bleek ook tijdens het Zomerspektakel in 2017 een regelrechte knaller naast het al bekende nummer ‘In your arms’. Hun succes is mede te danken aan hun Amerikaanse avontuur bij platenlabel Atlantic Records/Fueled By Ramen. Sinds die tijd gaat het bergopwaarts met hen. Op 12 februari 2018 wonnen de mannen zelfs de Edison Award in de categorie Pop, waarbij zij volgens de jury met het album Amigo hun sound succesvol vernieuwd hebben. Kort daarop, op 18 februari, brachten zij bij Veronica Radio hun nieuwste single ‘Nicotine’ live ten gehore. Chef’Special is een fantastische band die steeds sterker oogt en nog steeds ontspannen aan ieder optreden begint. Stanley: “Met hen hebben we opnieuw een knallende afsluiter te pakken voor onze eerste avond op vrijdag 1 juni.”

Winnaar raden Mystery Guest
Op vrijdag 2 maart maken we bekend wie de Mystery Guest hebben geraden en dus de gelukkige winnaars zijn van het VIP Meet ’n Greet arrangement. Dit doen we via onze sociale mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.