skip to Main Content

Magische show Rob en Emiel op zaterdag 3 juni

Op zaterdag 3 juni treden tussen 12.00 en 16.00 uur de wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel op voor de kids met hun show Street Magic. Eric Streefland: “Rob en Emiel reizen door Nederland om jong en oud te verbazen en te verrassen met hun magische acts. Ze toveren sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot! Nu is het de beurt aan het terrein van Zomerspektakel aan het Meer. Een show die je echt niet mag missen.”

Waar ken je ze van?
Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma ‘De Nieuwe Uri Geller’, maar hebben inmiddels hun eigen televisieprogramma Street Magic, waarin zij willekeurige mensen verbazen met ongelofelijke trucs! Maar dat doen ze ook live! Van een gewoon papiertje maken ze een bankbiljet. Een blauwe kaart wordt rood en ze wéten aan welk getal je denkt. Je kijkt ernaar en denkt maar één ding: Hoe doen ze dat toch? Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Van wereldniveau
Op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden Rob en Emiel met goud beloond. Ze wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel ‘Beste Mentalisten Ter Wereld’ tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop! In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en in Amerika. Daarnaast waren ze in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Sinds 2014 hebben zij hun eigen televisieprogramma Street Magic!