skip to Main Content

Leliveld Verhuur huisleverancier Zomerspektakel

Al vanaf de eerste editie van Zomerspektakel aan het Meer verzorgt Leliveld Verhuur de inrichting van het gehele terrein. Onder hun handen groeit het terrein uit tot een volwaardig evenemententerrein waar bezoekers zich thuis voelen. Paul Leliveld, directeur en drijvende kracht achter het bedrijf: “Buiten de hekken leveren we echt alles. Van houten vloeren en meubelen tot aan de geluidsinstallatie. Of zoals in 2012 met het concert van Blöf een geheel nieuw podium.”

 

Samenwerking pakt goed uit

“Met de basis van Leliveld, de lay-out van Creatieve Geesten, de doeken van PenS en het drukwerk van Printgarden krijgt het Zomerspektakel smoel”, zegt Stanley de Looze van het evenement. “Een ijzersterke combinatie als je het mij vraagt. Ik ben ook echt trots op deze bedrijven die bijna om niet ons spektakel steunen zoals Printgarden die alle programmaboekjes drukte of een Leliveld die meedenkt.” Paul Leliveld beaamt de prettige samenwerking die hij en zijn broer Peter hebben met de organisatie van het spektakel. Paul: “De opzet van het evenement sprak ons vanaf het begin af aan erg aan. We hebben in het begin zelfs financieel borg gestaan, maar daar heeft de organisatie nooit een beroep ophoeven doen. Zegt ook wel wat over hun aanpak. Het Zomerspektakel is in Alphen inmiddels een begrip geworden en daar werken wij graag aan mee. Deze editie is zelfs nog mooier en beter geworden dan de voorgaande.”

Lef nodig

Paul Leliveld: “Dat er zoveel enthousiaste mensen vanuit verschillende organisaties zoveel tijd en energie stoppen om een dergelijk evenement te realiseren daar is toch echt lef voor nodig. Het zegt ook wel wat dat ook de ‘grote jongens’ binnen Alphen aan den Rijn hier tijd in willen stoppen. Het is echt keihard werken. En wat we zo leuk vinden aan jullie organisatie is dat wij zoveel waardering krijgen van jullie en dat waarderen wij enorm.”