skip to Main Content

Laatste tickets optredens 5 juni bij Haasbeek Herenhof

Wil je toch nog kans maken op een ticket van Kensington, Nielson en De Dijk. Wees er dan vroeg bij op zaterdag 23 mei. Boekhandel Haasbeek in de Herenhof opent vanaf 07.00 uur haar deuren voor de verkoop van de laatste 200 tickets voor vrijdag 5 juni. De tickets kosten 25 euro inclusief alle bijkomende kosten. Per persoon kunnen er maximaal 4 verkocht worden.

Laatste tickets

Stanley de Looze: “Wij zijn zo enorm blij dat de gemeente Alphen aan den Rijn nu officieel vergunning heeft verleend voor 7000 bezoekers op het terrein van Zomerspektakel op vrijdag 5 juni. We hebben allereerst onze sponsoren ingelicht en vanaf dat moment was de verkoop niet meer te houden en hebben zij massaal besteld. Het is ons alsnog gelukt om 200 kaarten bij Haasbeek Herenhof neer te leggen voor de vrije verkoop. Haasbeek Herenhof heeft met de Early Bird actie al veel tickets verkocht en we verwachten dat zij dit weer gaan doen. Overigens een compliment aan alle verkooppunten. Zij hebben het allemaal heel goed gedaan met de ticketverkoop en we hopen dat zij weer meedoen met de volgende editie van het Zomerspektakel.”

Goed doel
De verkoop van de laatste tickets levert extra geld op voor ons goede doel ‘gezinshuis Spinning Wheel’, want met de verkoop van ieder kaartje gaat € 1,- daarvan naar hen. En hoe meer kaarten er zijn verkocht, hoe meer zij ontvangen.