skip to Main Content

Kroes en Partners notarissen hoofdsponsor Zomerspektakel

“We willen graag iets terug doen voor de Alphense gemeenschap. Wij verdienen hier tenslotte onze boterham”, zegt John Kroes, notaris-partner van notariskantoor Kroes en Partners. “Kijk naar de opzet van het Zomerspektakel en dan ervaar je de gezellige sfeer ondanks het grote bereik van dit evenement. Daar ben ik ook echt trots op.” Kroes en Partners is voor de vierde keer hoofsponsor van Zomerspektakel aan het Meer, dat dit jaar op 5, 6 en 7 juni plaatsvindt.

Alphen op de kaart

John Kroes: “De afgelopen jaren hebben we de grotere evenementen gesponsord zoals Alphen Culinair, TEAN en Zomerspektakel. Deze evenementen zetten ook Alphen aan den Rijn op de kaart en dat geeft voor ons ook de meerwaarde. Tenslottewerken wij hier en zonder geld zijn deze evenementen simpelweg niet te realiseren. We halen hier 1 op 1 geen werk uit, maar het is wel een mooie bijkomstigheid dat anderen onze naam weer eens zien. En echt het allermooiste is wel als ik aan het einde van de avond terugloop naar mijn auto en mensenzeggen: John, bedankt voor deze mooie avond. Daar word ik zo blij van. Het is fijn dat wij een steentje kunnen bijdragen, maar onderschat de inzet van deorganisatie en de vele vrijwilligers niet. Zij zijn toch wel degene die invulling geven aan het evenement.”

Hoofdsponsor

John Kroes: “Al ruim 20 jaren zitten we met ons bedrijf in Alphen aan den Rijn. Later is daar ook de vestiging in Ter Aar bijgekomen. Samen met notaris-partner Harriët Bijl-Atsma en een team van specialisten weten wij slagvaardig particuliere en zakelijke klanten te begeleiden. Vaak is het voor hen een doolhof aan akten bij bijvoorbeeld hetkopen van een woning en het opzetten van een besloten vennootschap.” Kroes en Partners is samen met Bouwcenter Goedhart, Van der Werff Groep en Vlasman één van devier hoofdsponsoren die het evenement steunen.