skip to Main Content

Kaartverkoop start 27 januari

Zaterdag 27 januari start Zomerspektakel aan het Meer om 08.30 uur met de ticketverkoop voor vrijdag 1 juni 2018. Die avond treden Di-Rect, Anouk en een Mystery Guest op. Een entreekaart kost € 36,- inclusief administratiekosten en zijn te verkrijgen via onze website, Alphens.nl en de bekende fysieke verkooppunten.

Early Bird
Arvid Hendriks, samen met Nineke de Graaff verantwoordelijk voor het entertainment: “Voor de vroege vogels hebben we een ‘Early Bird-actie’, want wie snel is en bij de eerste 500 kopers zit betaalt maar 3 kaartjes in plaats van 4. Op = op!” De actie is alleen geldig bij de fysieke verkooppunten. Zij hebben ieder 100 pakketten klaarliggen. Deze kaarten zijn in Alphen aan den Rijn te koop bij Bruna Atlas, Formuleshop centrum, Haasbeek Herenhof, Pet’s Place Ridderhof en Primera De Baronie. Het aantal kaarten per persoon via deze verkooppunten is onbeperkt met uitzondering van de Early Bird-actie. Hiervoor geldt 1 Early Bird-pakket per persoon. De Early Bird-actie geldt niet voor online verkoop. Tickets zijn ook te verkrijgen via de website www.zomerspektakelaanhetmeer.nl. en via www.Alphens.nl. Met de verkoop van de tickets gaat er ook € 1,- per verkocht kaartje naar een goed doel.

Groot, groter, groots
Arvid Hendriks: “De hoeveelheid reacties die we nu zien op Facebook doet ons echt letterlijk duizelen. We hebben nog meer exposure gekregen dan de afgelopen editie en toen hadden we al zo’n vette line-up met Guus, Edwin Evers Band en Kensington. We hopen dit jaar onszelf opnieuw te overtreffen waardoor het nog grootser wordt. Daarnaast zijn mensen volop aan het raden wie onze Mystery Guest van de vrijdagavond is. We zien fantastische suggesties voorbijkomen. Wie het raad krijgt een VIP Meet ’n Greet. Deze actie loopt nog tot eind februari.”