skip to Main Content

Inschrijven Obstacle Run bij Zomerspektakel

En dan is het eindelijk zover. Na wekenlang voorbereiden heeft Zomerspektakel aan het Meer er een uniek onderdeel bij, de Obstacle Run op zondag 7 juni. Eric Streefland, bestuurslid en verantwoordelijk voor sport en spel: “Echt waanzinnig gaaf dat we samen met 4Sport, Sportspectrum en Pursue personal training een dergelijk spektakel tijdens Zomerspektakel kunnen presenteren.

Inschrijven
Eric Streefland: “Voor de Obstacle kan iedereen zich inschrijven. Er zijn drie categorieën namelijk de Super Heroes Kids Run, de Obstacle Run Beginners en de Obstacle Run Pro’s met respectievelijk afstanden van 2, 5 en 10 kilometer. Het inschrijfgeld is € 10,- voor de kidsrun en € 17,50 voor de overige categorieën. Bij de laatste afstand hebben we zelfs een elitegroep voor diegene die echt voor de snelste tijd gaan. Alle overige groepen staan in het teken van de Fun-Run en er is geen tijdswaarneming. Je kunt je vanaf zaterdag 4 april inschrijven via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/obstaclerun

Parcours
Eric Streefland: “Het parcours is opgebouwd met veel uitdagende obstakels, die op meerdere manieren te overwinnen zijn. En lukt het deelnemers niet om ook de meest lastige horde te nemen dan kan er nog altijd uitgeweken worden naar een makkelijkere route. De startgroepen worden klein gehouden, waardoor de wachttijden bij de obstakels minimaal zijn. Start en Finish zijn op het terrein van de dagcamping, naast het festivalterrein van Zomerspektakel aan het Meer. Ook voor het publiek is er genoeg te beleven, want alle deelnemers komen regelmatig langs het festivalterrein en uiteraard kan er na de wedstrijd nog genoten worden van een drankje, hapje en heerlijke live muziek.”